Hafize3536 13 haftalığım bugün kontrolümüz vardı doktor emin deilim ama erkeğe benziyor dedi acaba başına gelen varmı böyle bir durum bir dahaki kontrolde tam belli olur diyor %100 bişey diyemem ama erkeğe benziyor diyor napıcam bilemedim😤😤😤
Meri3220 Hafize3536 normal canım doktorlar bu haftalar çok kesin konuşmak istemiyor. Banada 12 haftada erkek gibi çıkıntısı var 16 haftada kesinleşir iyice dedi öylede oldu 16 da net erkek olduğunu öğrendik
F1903 Hafize3536 neye sinirlendiniz onu anlayamadim 🙈 bu haftada net bisi soylememesi gayet normal bazi doktorlar 16dan once asla bisey soylemiyor sizinki tahmnde bulunmus 😊
Deletedmom623737 Hafize3536 13 haftada net bi şeklide ögrenmiştik biz erkege benziyor kıza benziyor demek yerine göstermiyor haftaya gel yada emin olamadım şuan dese ya insan ölüyor sonra meraktan haklısın valla
Hafize3536 F1903 sinirlenmedim meraklıyım sadece keşke göstermedi deseydi daha iyi olurdu şimdi bi gel git oldu kafama taktım🤣
12eylul Bende 14 de gittim daha yeni Kiza benziyor dedi en net cevabi 16 17.haftada vericem dedi cinsiyet önemli degil sağlıklı hayirli evlat olsun canim 🤲
Hafize3536 12eylul tabi allah sağlık versin cocuklarımıza benim ilk gebelik biraz heves ve heycan var artık bebem için bişeyler almak istiyorum 🥰 çinsiyet tabiki önemli deil
Klcaysgl Aynn canim banada 13 haftalikken öyle dedi bende pazartesi 17 haftalik olucam inş kesinleşir cinsiyetimiz merakla bekliyorum 😇
12eylul Mesela ilk kizimi 11 haftalik ögrenmistim bunu ögrenemedik 😀 ama alisverisi ayrintili ultrosondan sonra yapmani söylerim orda cinsiyet kesin oluyor çnkü
Hafize3536 Deletedmom623737 aynen öyle ya valla yok göstermiyor bidahaki hafta gelin dese iyi olurdu 😥 bende gel gitte kaldım