Melek3 beyah 😂düşünme dedm halde ebe napacak diye düşünmen peki😂🤦 ebe napacak bakacak açıklığına eğer artmis olursa hastaneye alacak rakip edecekler
beyah Melek3 Tam bir takığım valla sorma 😆😆 zorlıcakmış ondan canım benim yoksa korkmam o kadar muayeneden bu gidişle korkudan doğuramıycam 😆😆 ahhaha
beyah iremcannn1907 Aşkım iyiyim sen nasılsın 💖 valla gelen giden yok beklemedeyim hayla sen neler yaptın bakalımm
iremcannn1907 beyah bugün kontrolüm vardı düzensiz sancılar çıktı. Çatı muayenesi yapıldı hiç açılma yok, kanala inmemiş 🤦🏻♀️ Doktor daha doğurmazsın yılbaşına kalır diyor. Ay çıldıracağım 🥴
beyah iremcannn1907 kaç haftalık olmuştı seninle biz aynı mıydık 😆 valla ben 1 cm deyim ama doktor bişey demedi bana zaman söylemiyor kadın ya 😆 nişan gelmesi gibi bişey oldu bende ama çok az geldi o nişan mıdır bilmiyorum yarın yine çağırdı her gün gidiyorım artık ben
iremcannn1907 beyah 39+2 bugün canım. Ben sana nişanım geldi demiştim ya nişan değilmiş. Nişan hafif pembemsi oluyormuş. Benim ki rahmin yumuşaması kaynaklı akıntıymış 🙈 bana da doktor eve gittiğin gbi geri de gelebilirsin doğum bu belli olmaz diyor 😂
beyah iremcannn1907 benimde pembemsi kıvamlı birşey geldi ama ufacık bişey olduğu için emin olamıyorum 😆 başlasa da ona göre biz de kendimizi hazırlasak keşke bilmiyorum hiç hazır değilim yarın ebe eliyle zorlıcak doğumu başlatmak için yapılan bişeu sanırım napıcam bilmiyorum
iremcannn1907 beyah evet canım o doğumu başlatıyormuş doktorum bugün yaptı ama doğumu başlatacak noktaya bile gelmemiş ki henüz bebek 😂 hadi bakalım birimiz birimiz doğuralım en azından artık, dualarım seninle haber ver 😂
beyah iremcannn1907 tamam canım benim benimde dualarım seninle acıdımı peki çok dayanabilirim herhalde 😆
iremcannn1907 beyah canım İnan hiç korkuttukları gbi değil derin bir nefes aldım 3 4 saniye ancak sürmüştür anlamadım Bile. Kendini rahat bırak. Sadece sonrası biraz vajinada ağrı hissettim o kadar 😂
beyah Busra2013 yavrum bu zor bişey benim çarpıntım çok oluyor inan kontrol etmek zor ama ediyorum bi şekilde vesvese yapıyorsun öyle düşün
beyah Busra2013 Yok ya bişey olmaz Allah’ın izniyle rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz kuzu önüne geçemeyiz bu yüzden rahat ol 😆