Gizem93 Beyza_Nr benim ara ara oluyor henüz bi çozum bulamadım geniz akıntısı oluyor bende. Çok rahatsız edici bi durum bi cozumü var mı bilmiyorum 😑
Gmzeucr Beyza_Nr bendede oluyo bi anda bi balgam oluyo yani rahatsız edici kendiliğinden geçiyo snra yine oluyo pek anlayamadım
Snglyd Beyza_Nr bende de aynı sorun çoook var.ama naneli sakız şikayetimi azalttı gibi.yani sadece yemek yerken ve uyurken ağzımdan çıkarıyorum.onun dışında hep sakız var ağzımda.bi deneyin umarım size de iyi gelir
Gmzeucr Beyza_Nr yok bende gün içerisinde olabikiyo rahassız edici tabiki ama çareside varmı bilemiyorum
fTsSy Bende 2 gündür başladı. Hapşırıyorum gece daha kötü oluyor. Boğazım da acıyor gece. 15 haftalık hamileyim. Bilmiyorum nasıl geçecek
THBNAB Ben de 37. Haftamdayım ölüyorum balyamdan artık.Bu 3. Hamileliğim hiç böyle bir şey yaşamadım.
Kbkarzu Bende de aynı sorun var sürekli boğazımı,temizleme isteği hırıltı geniz akıntısı yemeklerden sonra gelen öksürük 🤦🏼♀️alerjik rinit var bende galiba hamilelikte daha da arttı hormonlardan KBB ye gidicem umarım çözümü vardır