Zeyzeykr Hamişler sezeryan sonrası inmeyen bi göbeğe sahibim nerdeyse bi hafta oldu doğum yapalı ama 6 aylık hamile gibiyim sanki hiç inmiycek gibi,,hep böyle kalcakmı bu göbek yoksa zamanla kayboluyomu tecrübesi bilgisi olan varmı ???
Haticebt Zeyzeykr hastanede verilen serumlar şişiriyor sanırım.. doğumdan çıktığımda dümdüz bir karnım vardı, hastaneden çıktığımda göbeğim vardı.. ayaklarım da hamileliğimden çok daha fazla şişmişti. Doktora sorduğumda ödem olduğunu söyledi.. zaten 10 gün içinde de bişey kalmadı bende…
MiniMiniKus Zeyzeykr 6 gün oldu benimde Perşembe dogum yaptım ve göbüş hala var Doktor muayenemde sarmamda sakınca olup olmadığımı soracagım bende taburcu olurken uygun görmemişti inşallah şimdi uygun görür
Zeyzeykr Haticebt nerdeyse benimde 10 gün oldu hiç bir değişim yok aynı duruyo göbeğim işimiz var gitmezse 🤣
MiniMiniKus Zeyzeykr Alakasız olacak ama bebeğinle rahat ilgilenebiliyor musun Beşiğinden alıp koyabiliyor musun mesela ya da rahat emzirebiliyor musun dikişlerinden sebep Benim bebek henüz hastanede Kendim yürüyüp işlerimi görebiliyorum ama gelse besiğinden nasıl alıcam vs diye dert ediyorum ondan sordum
Zeyzeykr MiniMiniKus vallahi ilk iki gün kendim kalkamadım yattığım yerden dik yürüyemedim göbeğim düşecek gibi oluyordum 4. Günden itibaren bebeğimle kendim ilgilenmeye başladım kendim kalkmaya başladım desteksiz tabi kalkarken ağrılarım oluyodu şuan 7. Günümdeyim dikiş ağrılarım tabi çok zorlarsam oluyo onun dışında hiçbi ağrım yok evimin işinide kendim yapıyorum artık bebeğimlede çok rahat ilgileniyorum çok şükür sütümde 3. Günden beridir geliyo