anneolmakistiyorumm valla canım rabbim inşallah sağlıkla hamile haberini almanı sağlıkla karnında taşımanı sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Ya Rahman ya rahim olan Allah tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin amin. Ben bu yıl başlarında almıştım Mart-nisan gibi kullandım kullandım bişi olmadı. Sonra sıkıldım her gittiğim doktor zayıfla diyordu diyete başladım 12 kg verdim. Adetlerim düzeldi. 2 aydın düzenliydi. Sonra bi baktım clife var. İçinde 15-16 civarı vardı adetim bitti 1 hafta geçti clife bozulmasın diye içeyim dedim belki hamileliğe etkilidir sabahları aç karnına bir kaşık clife attım. Ama bol bol su içiyordum. Diyet yaptığım sırada bol su içme alışkanlığım oldu. 4 yada 5 gün kullanmışım. Sonra hafif akıntı gördüm bıraktım yumurtlamada bırakın diyorlar ya. İşte 11 tane kalmış ve şuan hamileyim hala çok şaşkınım. Tabi ben hamileliğimi clife bağlamıyorum. Her 5 vakit namaz sonrası çok inanarak dua ederdim. Kendimi ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarımın ismini TEk tek sayardım. Ben dua ile hamile kaldım diyorum. Hmm clife etkisi olmuş mudur olmuştur. Belki yumurtanın 14. Günde hızlı büyümesine etkili olmuştur. Çünkü benim yumurtlamam 14. Günde değil 20. Günde olurdu. Yani tek kaşıkla da olur ama adet bitince aç karnına gün içerisinde bol su tüketerek. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte hayırlısı ile. Adresi gönder göndereyim canım.