_RainBow Hastane temizlik ameliyat bakımından hangisi doğum yapmış olanlar fikir verirse çok sevinirim
Ntugba _RainBow reyapta tam sezaryane alındım ameliyathanede normal dogum yaptım herşeyiyle iyiydi temizdi ilgiliydi
Efe39 _RainBow KOLAN - Beykent Ben normal doğum yaptım ameliyathane görmedim, ilgiden çok memnun kaldım. Belki de doktorumla Anne Kız gibi anlaştığımızdandır, sevdiğimdendir. Diğer Personellerden de memnun kaldım.
_RainBow Ntugba medilife çok yoğun diyorlar reyapa bi gidicem sezeryan olucam ilki sezeryandı hani hastane nasıl merak ettim daha yolun başlarındayım tabi ama araştırıyorum 😊
_RainBow Efe39 beylikdüzündekine bakıcam daha kensime göre doktor bulamadım 😕devlete gidiyorum şimdilik
Ntugba Efe39 canım çok garipti tabiki hastanedekiler bile şok oldu benim erken doğum riskim vardı aldılar sezeryana narkozu vuracakken suyum geldi
Efe39 _RainBow benimde ilki sezaryen 2. normal oldu bilgin olsun. Saydığınız 3 hastaneyide biliyorum, Kolan diyorum
Ntugba _RainBow evet canım randevuyla gidiyorsun zaten onun için yoğunluğuda olmuyor sıra beklemiyorsun acil birsey çıkmadığı sürece 20 25 dakika muayene ediyor saat kaç olursa olsun telefona cevap veriyor canım ve muayene sırasında ki yaklaşımı çok iyi