ayse12211 Kızlar nefes alamıyorum. Sizde de oluyor mu? Çok aşırı yorgun hissediyorum. Tüm gün uzandım ama sanki bi ton iş yapmış gibi yorgun hissediyorum. Nefes almak Bile o kadar zor geliyor ki
furkaninannesii ayse12211 canım ben 33 haftalığımm aynısı bendede var bulaşık makinesini ble zor dolduruyom iki üç kez sandalyeye oturuyorum çok yorgun oluyorumm çamaşırı makineye atmak bile zulüm geliyo o bile yoruyo
Smile ayse12211 bide çocuk olunca oturman mümkün değilse işte işler iyice karışıyor Allah yardımcımız olsun
msschemist ayse12211 aynı şeyleri yaşıyorum 😩 adet agrısı gibi ince sancı hissediyor musun kasıgınızda peki ?
MerveNur- ayse12211 ben de 35 oldum ve aynıyım bu 3 4 gündür uzanınca özellikle sanki böğrüme biri oturuyor ve otururken bile sırtım ağrıyor ayağı kalksam yoruluyorum, 😂 gündüzleri uyumaya bile başladım bi anda içim geçiyor
ayse12211 furkaninannesii her güne bi iş yazdım öyle yapıyorum yoksa hiç yapamam. Bi gün süpürge yer. Bi gün lavabolar. Bi gün mutfak dolapları o şekilde ayırıp yapmaya çalışıyorum. Ama çok zor geliyor.
furkaninannesii ayse12211 hafta sonu eşin süpürse sen silsen hemencik biter canımm hafta içide küçük işler yaparsın yemek bulaşık gibi
papatya-123 Hareket edince nefes almak çok zorlaşıyor. Ben çabuk yoruluyorum oturmak kalkmak bile sorun şu anda. Bir iki iş yapsam bir saat dinleniyorum. Bebek de kasıklarıma baskı yapmaya başladı
papatya-123 ayse12211 34+3 😇 Bi de kambur durduğum an bebek uyarıyor geri çekil diye nefes gidiyoorrr
ayse12211 msschemist evet hissediyorum ama çok fazla değil. Günde bi defa iki üç dakika sürüyor o kadar
ayse12211 MerveNur- bende gece uyumuyorum gündüz uyuyorum gündüz de bi iki saat. Ama gece hiç uyuyamıyorum
ayse12211 furkaninannesii sağolsun çok yardım ediyor. Ama süpürgeyi çok iyi yapamıyor bütün evi yarım saatte süpürüyor öyle de benim içime sinmiyor 🙈
msschemist ayse12211 nst de sancınız çıktı mı hiç peki ? Benimde gün içinde oluyordu fakat şu an 1 saattir geçmeyen bir inceden sancım var. Nst de de sancılarım çıkıyordu korkmalı mıyım bilemedim 🥺
MerveNur- ayse12211 yapma ya ben huysuz yatıyorum gece uyanıyorum ama şükür aşırı bi sorun da yaşamıyorum gece
furkaninannesii ayse12211 😂😂 doğru valla ne diyimm yanii😊 erkekler öyle bizler gibi dip köşe girişmiyor.