Musam ahh bacım ahh bu kanamalardan neler çektim ilk kanamam 7 haftalıkken oldu gittim bebeğim duruyordu düşmemişti progestan ve proluton depota başladım sadece tuvalet için kalktım aradan 2 hafta geçti ve öyle bir kanamam geldi ki resmen o kanlar su gibi boşaldı benden baş dönmesi mide bulanması şiddetli ağrılar sancılar bütün düşük belirtilerini yaşadım ve tansiyon falan düştü iyice bayıldım hastaneye zor attık kendimizi dedim bu sefer kesin kaybettim bebeğimi ama şükürler olsun bırakmadı bizi çok mücadele verdi iki gün yattım hastanede doktor Benim çift rahimli olduğumu rahmin birinde bebek birinde kanamam olduğunu söylemişti başta ve kanama alanım çok büyük ve hiç gitmiyor devamlı içimde büyümeye devam ediyor en son 3 gün önce yine geldi şükür kesildi o kadar zor bi süreç ki benim için ilk gebeliğimde hiç bir sorunum yoktu hatta çift rahimli olduğumu bile bilmiyordum benim durumum böyle canım ilaçlara devam yatıyorum dinleniyorum ne zaman tamamen kurtulurum bilmiyorum tek tesellim bebeğim tutundu vazgeçmedi ama o da bende çok yorulduk umarız atlatırız Rabbim herkese sağlık versin inşallah