Mucizembenim Kilosu az gibi geldi 30 haftalığız bugün muayene gittik doktor 1415 gr dedi normal dedi ama benim içime sinmedi sanki bu kilo zayıf diyor kime söylesem 😞 dikkat ediyorum yediklerime de artık napıcağı mı şaşırdım resmen sizlerin kilolar nasıl ?
esratpl Mucizembenim benimde o haftalarda öyleydi 32 de 1700 olmuştu şimdi 34 olduk 2 kilo olmuş doktorunuz normal dediyse canınızı sıkmayın🌸 ama yine de isterseniz muz süt ceviz cicibebe deneyebilirsiniz kilo alması için💖
Burcu_akbb Mucizembenim Niye bukadar takıyorsunuzki gayet normal bence Kızım 37 de alındı gelişmiyor diye 2600 doğdu Çokta güzel gelişti doğunca şuanda 30 haftalığım geçen hafta 1710 gr dedi dr 2 hafta ilerde dedi eee kilolu olmasıda sorun bence sağlığında aman aman bi sorun yoksa Canınızı sıkmayın 🥰
furkaninannesii Mucizembenim gayet normal benimde o haftada 1579 du . Sonra birden kilo aldıı 33 teyim yani muz süt abur cubur havuç yiyorum ekstradan çok iyi beslendiğimi söylemem ama endişe etmeyin
Mucizembenim esratpl neler yemiyorum ki hergün 2-3 tane muz yumurta sabahları haşlama sütü mü içiyorum ama yok kilo aldıramıyorum resmen çocuğa artık şaşırdım kaldım 🥺🥺
Nnurdan Mucizembenim cnm her çocuğun bir yapısı var kendinize sıkıntı yapmayın daha çok geriler siz sağlıklı besleninde o zaten sağlıklı bir bebek olur kimseylede kıyaslamayın bebek kilosunu bence
Tughanalpinannesii_ Mucizembenim kafanıza takmayın kilo önemli değil ki genetik faktörler de etkili yeseniz de almıyor olabilir sağlıklı ise eğer uzulmenize hiç gerek yok önemli olan sağlıklı olması bence 👐
Mucizembenim Nnurdan aslında evet çok takıntılık yaptım her doktora gittiğimde kilosunu hemen soruyorum kimi görsem kilo soruyorum diğer oğlumda böyle şeyler yaşamadım ama bu bebeğim de takıntı yapmaya başladım 🥺
Mucizembenim Burcu_akbb vicdan yapıyorum sanırım iyi besliyemiyorum diye ama gerçekten herşeyi yiyorum anlam veremiyorum kendime kızıyorum bu sefer ben çocuğuma kilo aldıramıyorum diye hep bir sebep arıyorum 😞
Burcu_akbb Mucizembenim Aksine bu stresle doğum sonrasına zorlanırsınız sizin enerjiniz İyi olmanız sütünüz lazım bebeğe Takmayın Abimin oğlu 24. Haftada 600 gr doğdu hayata tutundu12 yaşında
Mucizembenim furkaninannesii 30dan sonra kilo alım hızlanır diyorlar ama bakalım inşallah öyle olur canım 🙏
Tughanalpinannesii_ Mucizembenim yani eskisine göre daha hızlı kilo alıyorlar evet yine de kişiden kişiye değişebilir Siz beslenmenize vs özen gösterin takmayın gerisini 🙏 Bir de size tavsiyem imkanınız varsa yürüyüş yapın bana söylendi ama yapamadım. Simdi 40 a gireceğim daha doğmuyor bence yürümek etkili olduğunu düşünüyorum
Mucizembenim Burcu_akbb ciddimisin ya ne diceğimi bilemedim gerçekten 🤦♀️ Doğru söylüyorsun canım stres yapmamaya çalışıcam teşekkür ederim ☺️
Mucizembenim Tughanalpinannesii_ yürüyüş hergün yapmaya çalışıyorum ama 2 yaşında bir oğlum daha var onunla bu soğuklarda pek çıkmak istemiyorum sadece ☺️