Hamisssss Seydanuurr4 benimde 6. haftada başladı, şuan 14+1 hala devam zofer kullanıyorum yoksa durulacak gibi değil yalnız bi arkadaşımda şuan 12 haftalık bir kere bile bulantısı olmadı bu değişiyor kişiden kişiye 🙈
kahvesever__ Seydanuurr4 hamile 🤰🏻 olduğumu ögrendim den belli var mide bulantım hala da devam ediyor
Gml34 7 haftalıkken falan başladı şuan 26 haftalıgım o günden bugüne günde iki ilaç alıyorum ve bu hafta itibari ile ilaçta kar etmiyo şuan bulanti durumu ile sinirle yine yataga girmiş durumdayim gecmiyo hic birsekildeee
Fatma_4224 Seydanuurr4 hadi bakalım inşallah yukselmiştir aynı yerde yaptırıyorsun demi testi farklı yerlerde farklı sonuc cıkma ihtimali varmış
bir_ada_meselesi 4 haftalıktan beri bulantılarım var 9+4 teyim iyice arttı şiddeti 😔😔 sabah akşam prilam kullanıyorum kusmamamı sağlıyor ama öğürmelerim hiç geçmedi 😔
Fatma_4224 Seydanuurr4 kişiye göre değişiyor benim ablamın görümcesi doğurana kadar bulantı kusma sürekli sıkıntılı geçti hamileliği
bir_ada_meselesi Çok şükür arkadaşlar 13. Haftaya girdik bulantılar gözle görünür bir şekilde azaldı 🙏🏻 allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah umutsuzluğa kapılmayın kendinizi hasta psikolojisine de sokmayın tünelin sonunda ışık var ben görmeye başladım 🥰🥰🥰