Harunnisa Zeynp bende dün gittim yine 17+3 oldu ama hala gostermiyor inatci ya bana cekmis esim oyle diyor inatci bu cocuk diyor oglum 12 hafatada göstermişti kizim gec ogrenmistim bubucuncu gostermiyor
Zeynp Harunnisa bir sonrakinde meyvesuyu iç gel dedi doktor Ne yediysen sevmemiş aç mısın dedi Ki çok güzel kahvaltı edip yoldayken bitter yiyip öyle gitmiştim Kapadı bacaklarının arasına da elini koydu ☹️ Göremedik yine 15 olucaz bizde
Harunnisa Zeynp ben ac gitmistim benin gittigim yer uzakti ve sabahin köründe gitmiatim benim hatam randevu alirken erken saate almamdi hemen bir pogaca yiyip azicik cikolata yemiatim ama daha sindiremeden doktor cagirmiati beni odaya belki ondanda olabilir bu sefer randevuyu oglenden sonra almayi düşünüyorum
havvahalil gozunuz aydin cnm kizdir ozman smdiye ladar cikmisti erkek olsaydi hakkinizda hayirlisi :)
pamuk_anne 13 haftalikken en son özeldeki doktoruma gittim daha gözükmez dedi. 15+4te devlet hastanesindeki doktoruma gittim pozisyonu uygun değil dedı zaten 2 dk baktı kapattı. Şimdi 17+1de yani pazartesi bi daha özelde randevum var. Hadi hayırlısı inşallah :)