oguzweannesi 28 ..hafta bitiminde mi giriliyor acaba internetten baktım ama her biri farklı yazıyor 🙄 kafam karıştı 7. Ayı ne Zaman bitireceğim
sehrengiz_8 oguzweannesi 8. Aya girilmiyor şu an 6,5 aylıksın canım yedinci ayı doldurduktan sonra 8. Ayı doldurmaya başlıyor oluyorsun ancak 8 aylık değil o zamanda 7 aylık diyorsun. Şu an 6,5 aylıksın.
Merveikratanem oguzweannesi Gebelik Haftanıza Göre Kaç Aylık Hamile Olduğunuzu Öğrenin!' https://www.mutluanneleriz.com/2021/09/16/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/ en güzeli burası canım ben buradan takip ediyorum
kelebekimm oguzweannesi son adet tarihin ayın kaciysa ondan hesapla. Mesala bnm ki mayısın 4 uydu. Her ayın 4 ünde yeni aya giriyorum. Haftalara göre bakarsan kafan karışır. Çünkü 1 ay 4 hafta 3 yada 4 gün. Bn öyle hesaplıyorum, kafam da karismiyo
Feyzaveannesi sehrengiz_8 İyide zaten 6.5 demek 6 bitmiş 7 den 15 gün almış demek oluyor. Dediğiniz gibiyse 15 gün sonra 7 tamamlanıyor
oguzweannesi Fatmahmet63 6 ayı doldurdum 7. Aydan gün aldım 7. Ayı ne Zaman bitireceğimi sordum 30. Haftadaymış
oguzweannesi Feyzaveannesi 6 ay 9 günlüğum yani 6 ayı bitirdim 7 nin bitmesine 22 gün var 30+4 haftada 7. Ayı dolduruyorum 8 e giriyorum 6 buçuk 7 buçuk aylık sorusu değildi zaten benimki ama neyse 😄
sehrengiz_8 Feyzaveannesi ama ay söylerken doldurduğumuz ay söyleniyor doldurmakta olduğumuz ay değil. Onu vurguladım. Ancak 8. Aya hangi haftada girildiğini sormuş bir hafta söylemek tam doğru değil çünkü 28 gün 4 hafta yapıyor. Eksik gün var yine aydan
oguzweannesi Fatmahmet63 27+4 haftadayım 6 ay 9 günlüğum yani 6 ayı bitirdim 7 nin bitmesine 22 gün varmış 30+4 haftaya denk geliyor herkes 28 haftada bitiyor diyodu ama yanlış biliyomuşum daha çok varmış 7. Ayın bitmesine 😄
oguzweannesi Fatmahmet63 erken doğum riski var o yüzden gün sayıyorum aceleci oluyorum ne kadar ilerlersek o kadar iyi 🙄
Feyzaveannesi oguzweannesi Valla aşırı evrensel geliyor bana bu durum 😂. Mesela ben 27+0 haftalığım. Soranlara 7.aya girdim diyorum 😂😂
Fatmahmet63 oguzweannesi bende o yüzden şaşırdım aramızda çok yok çnkü dedim nasıl 7 bitiriyor daha başındayız 6 mız doldu 7 dolduruyoruz şimdi 😀😀
oguzweannesi Tazeanne0134 30+4 de 7. Ayımı bitireceğim inşallah 34+2 yi görür müyüm bilmiyorum erken doğum riski var o yüzden gün sayıyorum aceleci oluyorum🙄