Ayse71 28.74 ile öğrendim oğluşumu suan 38+0 olduk şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🥰
AsilveAnnesii Minigimmmmmm 3.5tu çok yeniydi hatta değilim diye düşünmüştüm 3-4 gün sonra tekrar kan vermiştim 30 olmuştu 🐣
Ezgii0 Minigimmmmmm adetime 1 hafta kala 500 küsürdü, 5 haftalıkken 1100 gibi bi şeydi. Sizinde normal yani hatta yüksek bile 🌸
Fundabshn 62 ile öğrenmiştim ama dış gebelikle sonuçlandı 😞, şimdiki gebeliğimde ise 800 küsüratlı bişeyde öğrendim ve çok şükür 39+1 haftalık hamileyim 🤲🏻💐
Hzlkaya Minigimmmmmm oğlum 5 haftalıktı öğrendiğimde 1800lerdeydi değeri kızım 3 haftalıktı öğrendiğimde 25.68di 🥰😂
Ezgitombak Ciceekanne merhaba bende bugün öğrendim 14.79 ile siz öğrendiğiniz de kaç günlüktü sanırım biraz erken öğrendim ve korkuyorum 🥺
Ferda_33 Ezgitombak korkmayın dua edin belki erken test yaptınız iki gün sonra tekrar yapın iki katı olmuşsa hersey yolunda demektir
Ozlemk12 Ezgitombak hiç korkmayin birsey olmaz Allahin izniyle kendinize stres yapmayın benim öğrendiğimde betam 7ydi sürekli artıyor zaten
Ferda_33 Minigimmmmmm gayet güzel canım bende 1284 ile öğrendim 4 5 arası dedi doktor hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşALLAH 🤲♥️
Ezgitombak Ferda_33 teşekkür ederim mutlaka yapacağım, herkesin sonucu baya yüksek bende korktum açıkçası 🥺
Azra_Mom Minigimmmmmm ben betam 6 iken öğrenmiştim haftana göre normal mi bilemiyorum canım ama iki günde iki katı artıyorsa sorun yok demektir