Aysenes2702 umayben ilk gittiğimde sadece kese göründü bebek yoktu sonraki gittiğimde hem bebek göründü hemde kalp atışını duyduk
umayben Minigimmmmmm ben de 5 haftalığım bugün kan verdim 1621 çıktı herkes normal diyor senin benden de yüksek 😍
Fundish Minigimmmmmm bende böyle öğrendim anneler gününde gece 00:00 da ,ertesi gün doğum günümdü :)) baya bekledim ama teste gitmek için .sol yanımda değişik şeyler hissediyordum cevabım negatif olmasından kokrtum sanırım cok bekledim :))
1prenses_annesii Haybeybi keseyi 4. Haftanin sonu gibi gördüm 41 le sonuc gördükten iki gün sonra tekrar kan verdim artişi görünce de birkaç gün sonrasında doktoruma gittim 1000 küsürlerde kese görülüyormuş genelde
1prenses_annesii Haybeybi ama vajinal muayeneyle gördük onu da belirteyim erkendi çünkü daha yeni 4 haftalikti
Suleblc MelekMervertlek benim gibi çok erken öğrenmişsiniz ben de 9.5 ile öğrendim adetime 4 gün vardı 2 gün sonra tekrar verdim 25.3 şu an cuma günü yine verdim çok sabırsızlanıyorum kaç haftalık onu da kestiremiyorum