mutlugebeee Minigimmmmmm 5 haftalıktı sat’a göre 350 di ama geç döllenme olmuştu. Tabi keseyi göremedik dış gebelikmi boş gebelik mi korku dolu günlerden sonra ikiye katlayınca rahatladık❤️
bereninannesi1 mutlugebeee merhaba benim arkadasımında 5haftalık 432çıkmış iki gün önce gittiğinde 200müş doktor alabiliriz sağlıklı görünmüyor demiş ☹️
Dmteyll bebeklendik 1 hafta demeden beta yükseldi 500lere kadar kesinleşti ve erken hamilelik testi yaptigimda pozitifti zaten
Dilara0606 0818 adetten olduktan 12 gun sonra hamile kalmışım aslinda o adeti gecirmeden hamile kalacakmisim ama o 1 haftalik surecte gec dollenme olmus o yuzden gecikme filan yasamadim
Birseniz Minigimmmmmm neki o beta hcg bende dün kan testi yaptırdım tahmini 6 haftalık hamileyim sonuçları eşim getirecek birazdan
mutlugebeee bereninannesi1 yaa beta 2 günde bir 2 katına çıkması gerek ben iki gün sonra gittiğimde 700 küsür çıkmıştı mesela, arkadaşınızın büyük ihtimalle sağlıksız gebelik 😔
ayseyilmaz96 Nurays95 gidince ne dedi peki sen birkaç gun sonra erken gebelik testi yap canim o daha iyi sonra kan verirsin
Nurays95 ayseyilmaz96 kan tahlili yaptırdım negatif cıkınca adet olmuşsun dedi. Bu kez de kist oluşmuş mı diye gel bakıyım dedı. Benı sureklı cagırıyor. Sankı bedava 😂 valla canım şuan beklicem pazar gününe kadar. Olmazsam pazar günü kan verıcem
Fatmaozkykcii Ben o gün aşı oldum (covid 2 doz ) gece boyunca hiç uyuyamadım hem kolum ağrıyordu hemde karnım sabah kalktım acile gittim ve bana HCG testi yaptılar ve 50 çıktı ondan sonra öğrendim ben hamile olduğumu🤰ve şuanda 16 haftamıza girdik😄😘🥰
ayseyilmaz96 Nurays95 hmm özele gidince oyle yapiyolar insan sağlık olunca bilemiyor bazen boşuna cagryo ama olsun dediğim.gibi bi iki gun daha bekle bence erken gebelik yap o daha iyi diğerinde bende de silik çıkmıştı aynı anda ikisini yaptım erken olan net bilgiydi o 1 haftalıkken bile belli ediyormuş