Zszehraaa Minigimmmmmm benim ilk testimde 164,8 çıktı doktor bir hafta sonra tekrar yaptır dedi dayanamayıp 4gğn sonra yaptırdım 1224 çıktı ama acilde kaç haftalık falan olduğunu demediler
Sule_sc Minigimmmmmm ilk yaptırdığımda 1340 idi ikincide 3480 çıktı şimdi 6+4 oldum daha doktora gitmedim 8 ay olmadan gitmek istemiyorum
Llmrv Minigimmmmmm 1000den büyük yazıyordu. Sayısı belli değildi. Alttan muayene ile kesesi görüldü aynı gün 🤍
Ozlemk12 Ezgitombak hiç korkmayin birsey olmaz Allahin izniyle kendinize stres yapmayın benim öğrendiğimde betam 7ydi sürekli artıyor zaten
Dilara0606 0818 adetten olduktan 12 gun sonra hamile kalmışım aslinda o adeti gecirmeden hamile kalacakmisim ama o 1 haftalik surecte gec dollenme olmus o yuzden gecikme filan yasamadim
busra5501 Minigimmmmmm 4+1 dim 1633 dü bir kez baktırdım dahada baktırmadım ama bu adet ve yumurtlama döngüsüne göre değişir ben mesala 25 günde bir regl olurdum. Bence sizinki de normal
Ozlemk12 Ezgitombak çarşamba günü doktora gittim daha yeni benimde 6 haftalığız:) Bi dahaki gittigimde kalp atışını duycaz inşallah 😊