Vaybe8277- dermus daha günüm geçmeden bata hcg baktırdım 2 gün vardı 1170 , şuanda 7+5 im sizinle aynı zamana geleceğiz galiba 🙈
Ferda_33 Ezgitombak adete kaç gün vardı ama oda önemli geç döllenme olabilir mesela dediğim gibi önemli olan artışı Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin 🤲
Ezgitombak Ferda_33 ya normal şartlarda ben 25 günde bir adet oluyorum 21 günde olduğuda oluyor sürekli değişiyor geçen ay ayın 25 inde olmuştum programa göre 1 gün gecikti ama aya göre hesaplarsak 2 gün vardı adetime kafalar karışık 😂
Tanemveannesi_ İlk öğrendiğimde 4 haftaliktik ve 350 çıktı üç gün sonra 1070 kusur çıktı ❤️ şimdi 13 haftaligiz 🧡🤰
ayseyilmaz96 Minigimmmmmm ben ovitrella catlatma iğnesi ile hamile kaldım bekliyordum 51. Biseydi yani ilk baktığımızda doktor ne var ne yok diyebilirim demişti 50 sınır 51 idi sonra 2 günde 1 2 katına çıkıyor demişti sonrasında 110 cikmisti öyle öğrendim😄😄
Nurays95 ayseyilmaz96 kan testini iğneden kaç gun sonra yaptırdınız. Bende 2 hafta once ıgne oldum. Adetim 2 gun gecikti. Hamilelik testi negatif cıktı. Kan vermek istemiyorum suan. Negatif cıkarsa uzulurum
Prenses35 13 idi 💕 fenalaşmıştım acilde öğrenmiştim. Daha 4 gün vardı regle. şuan 20+1 iz kızımla çok şükür
Nil-Arel Zuleyha-12 Allah sağlıkla kucağınıza almayı büyütmeyi nasip etsin🥰 benimki de bu hafta kesinleşecek. inşallah ikizdir 🥰🙏
Zuleyha-12 Nil-Arel ben ilk öğrendiğimde sevineyimmi üzüleyimmi bilememiştim malum ikiz gebelikte doğum sonrasıda normalden daha zor inşallah rabbim tüm annelerin anne adaylarının yardımcısı olsun
Cerenz 3.15 😅 adet olmama 4 gün vardı daha dayanamadım. Adetimim geciktiği gün 680 di tekrar baktırınca daha sonra doktor hiç bakmadı şu an 10+4üz çok şükür 💐