Serapmehmet_19 gamzosgamzos gözyaşım pıt, bu postu açtığım zaman daha dün gibi şimdi ise doğurduk 🥺🥺🥺
gamzosgamzos Serapmehmet_19 yaa sendemi doğurdun canım forma kızlardan fazla giremiyorum🙈Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun inşaAllah 😍 yaa evet nasılda geçmiş zaman simdi 22 günlük olduk biz çok şükür bu günleri nasip eden Rabbime yavrularımızı bize bağışlasın acılarını yaşatmasın inşaAllah 🙏❤ nasılsın bebis nasıl alıstinizmı birbirinize 😊
Serapmehmet_19 gamzosgamzos evet kuzum bende doğurdum şükürler olsun, yarın 11 günlük oluyoruz Allahın izniyle, ama bebeğime henüz alışamadım sürekli ağlıyorum, mahfoldum doğumdan sonra kendime gelemiyorum bi türlü napıcam bilmiyorum😔😔😔
Aysunnnn_ Serapmehmet_19 Bizde 23+1 iz ve evet zaman gecmiyor ya bende bir an önce son aylarima gelmek istiom kızımı alayım bir an önce kollarıma anası yesin onu çok heyecanlıyım valla şimdide 😂😂😂😂
Serapmehmet_19 Aysunnnn_ ah canım benim zaman o kadar çabuk geçiyor ki ben bu postu açtığımda daha dün gibi, şimdi ise bebeğim doğdu ve 11 günlüğüz inan çok çabuk geçiyor anın tadını çıkar kuzum ❤️
Serapmehmet_19 Aysunnnn_ inşallah canım benim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah tez zamanda 🤲🏻😍❤️
Serapmehmet_19 Aysunnnn_ Ay Amin inşallah teyzesii, senin bebişinde sağ salim doğsun inşallah abisi sevsin onu😅😍