Asyaveannesi36 Merve2234 ben geçen hafta armut.com’dan çağırdım abla esenyurtta oturuyormuş ben Beylikdüzü’nde oturuyorum çok memnun kaldım sabah geldi akşam 5e kadar cam kapı avize bence sizde bakın ordan kurumsal olduğu İçin daha iyi oluyor
Merve2234 Asyaveannesi36 ablanın ismi varmı canım ? Sabit mi alıyor fiyatı acaba yaptığı işe göre değişiyor mu
Asyaveannesi36 Merve2234 sabah 9 akşam 5 geldi bana evim 3+1 2 banyolu 300 TL’ye geldi sizin evin oda sayısına göre ve saat durumuna göre değişiyor Hülya demirciydi ismi
Asyaveannesi36 Merve2234 valla tertemiz yaptı camları kapıları avizeleri yerleri elleriyle sildi tuvalet banyo ben memnun kaldım, daha önce tanıdık vasıtası ile aldım bin pişman oldum onu da mı ben yapıcam burası da mı var yoksa felan deli etmişti beni 🤦🏻♀️
elaweannesi Merve2234 bende Esenyurt Delta Luxury de oturuyorum we armuttan aldım sorun yaşadım bazen Yani saat hesabı eden oldu çok bi tane abla buldum iyi 250₺ ne desen ediyor
Busrabusra33 elaweannesi Esenyurt’ta ev almayı düşünüyoruz da uygun fiyata sizce hnagi semtler temiz sakin
elaweannesi Merve2234 burda bi annemiz önerdi bende daha almadım ama anlattığına göre çok iyiymiş Yani armut kullanmayı bıraktım bu yardımcıyı çağıracağım artık memnun kalsam her zaman
elaweannesi Busrabusra33 walla ben buralı değilim eşim sadece Deltalar temiz sakin diyor rezidans diye Yani hoş sakin yeri güzel onun dışında bilgim yok canım