Vilge Merhabalar, ben 13+5 haftalık gebeyim. Henüz hiç paketli gida tüketmedim ama ilerde ne olur bilemem özellikle cips yememeye dayanmak biraz zor 😌 sizlerde durum ne merak ettim?
mom3516 Vilge ya şahsen ben ne canım çekerse yiyorum. Hiç öyle aman paketli demiyorum. Zaten yediğimiz süzme peynirler bile işlemden geçmiş yapay gıdalar. Cips vs. sadece sana kilo aldırır bebeğe olumsuz bi anlamda zararı dokunmaz. Sağlıklı beslenmek doktorlar için daimi bi durum özellikte hamilelikte belirttikleri ve dile getirdikleri birşey değil.
Bernako Vilge aman yiyen de doğuruyor yemeyen de ye gitsin 😂😂🤷🏻♀️ (Öğlen iki hamburger gömdü suç ortağı arıyor kendine)
GamzeDurmus Vilge canım yemek istiyor ama yiyemiyorum. Mide bulantısı desen değil demesen değil yani belli belirsiz bir şey var hiçbir şey yiyemiyorum üzgünüm 🥺😂
Vilge mom3516 evet de işte ne kdr uzak durursam o kadar iyi mantığı vardı ama şu an anket sonuçlarını görüyorum ki biraz abartmısim😳😁
Vilge GamzeDurmus bir çeşit tiksinti bence. Bende de öyle oldu bı ara. Ama istiyor gibiydim de 😅 kaç haftaliksiniz
GamzeDurmus Vilge son adet tarihime göre 9+2 ultrasona göre olması gereken 10+1 artık hangisi oluyor bilmiyorum 😂😂 dünden beri canım pizza istiyor ama hamileliğimi ilk öğrendiğim zaman eşimin kuzeni pizza getirmişti bir ısırık al dediler ay yok yiyemiyorum dedim midem bulandı. Şimdi de diyorum ki pizza alsam ne olacak yiyemicem diyorum ve almıyorum 😂😂😂
Vilge GamzeDurmus ben pizza yedim bı kere 😳 ama etli değildi. En azından oradan tolere edeyim dedim. Ama önümde 5 ay var nerdeyse mutlaka yicem yani biliyorum 😅 gerçekten bu anket ben biraz fazla abartiyormusum dedirtti
GamzeDurmus Vilge yiyin ya yiyebiliyorsanız sürekli sık sık olmadığı sürece sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle 🥰😂
papatya_35 Vilge Hahah biz her doktor kontrolünden çıktıktan sonra pizza hamburger tarzı şeyler yiyoruz 😅😅 benim doktorum abartmazsan sorun yok dedin bende doktorumun sözünü dinliyorum 🤪🤪🤪 ayrıca cips çikolata tarzı şeylerde abartmadan yiyorum. Kendimi hiçbir konuda kasmıyorum 😅
Vilge papatya_35 pzts cinsiyeti ogrencez insallah çıkışta kutlama mahiyetinde bir Mc Donalds gömeyim madem 🥰