Serifedayan Serifedayan doktorum bir cinsiyet söyledi tecrübeli anneler sizde tahminde bulunabilir misiniz
tugbaacng Serifedayan benimki de hareket etmemişti, şakasına karnımı sallasak olur mu dedim, doktor eliyle hafifçe 1 2 salladı hemen açmıştı bacaklarını 🥰
Serifedayan tugbaacng valla canım kız dedi bacak arasında çıkıntı yok olsaydı mutlaka görünürdü dedi inşallah değişmez ☺️
Alp52 @Serifedayan doktor cinsiyet için kesin mi dedi yoksa yüzdeli olarak mı söyledi dün bana yüzde yetmiş kız dedi değişmez inşallah 🤔
Serifedayan Alp52 canım kız dedi uyuyordu çok göstermedi doktorum bacak arsında çıkıntı yok dedi olsa birazda olsa görünürdü dedi ben çıkarken kesin mi dedim oda tam kesin diyemem ama çıkıntı yoktu bir dahaki kontrolda daha netleşir dedi
Alp52 @Serifedayan benim Bi tane oğlum var onda 13 haftalıkken hemen söylemişti doktor bunda baya inceledi bacak arasını erkek olsa hemen belli ediyormuş zaten rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım 🥰
Serifedayan Alp52 amin canım ben hep kız çocuğuna ayrı bir ilgim sevgim vardı rabbim nasip etti galiba muhtemelen seninkide kızdır yoksa dediğin gibi bir çıkıntı olurdu mutlaka