Slmnmk Esma5861 benimde o haftalarda ciddi kanamalarım oldu. Her hafta düşük önleyici iğne kullanıyorum. Progestan günde 3 defa kullanıyorum. Göbekten kan sulandırıcı hergün yapıyorum. Şu anda 11+1 olduk. 2 gün sonra doktora gideceğim. Bakalım
Omermina matisse evet aynıyız sanırım Doğum subat sonu mart başı olacak bizim saglıcakla kucağımıza alırız inşallah kız erkek hiç farketmiyor 😊
Esma5861 Yolculukta yasak dedi ne yapıcam bilmiyorum bayrami ıstanbulda gecirirsem stresten düşer zaten bunalıma giricem yakında
Akgunzeynep 10+5 günlük hamileyim iki gün önce kontrole gittiğimde erkeğe benzettim dedi ama 4 hafta sonra tam belli olur dedi
ZeytinK Ben ocak annesiyim suan 17+1 🎀 15+3 de ögrendik cinsiyetini allahin izniyle kizimiz olucak 💕 Tüm annelere saglikli bebek ve güzel gecen bi hamilelik diliyorum 🍼🐣
Naz33 Burcuoztrkk bende 10+1 :)) şubat sonu doğum :) 28 ağustosta ikili test var 12 haftalık oluyorum umarım belli olur bizim doktor tecrübeli kıza benzetti bakalım :) kesede sol taraftaydı
Burcuoztrkk Naz33 benımde aynen 10+2 yim 5 mart gösteriyo doğum tarihi benımde 28imde ikili test var :)