Piraye2021 mzeak7 teşekkürler motivasyon için. Süt gerekli ama covid doneminde hiç kimsenin evinde kalmak istemiyorum dediğiniz yerlere bakacağım 🙏🥰
Piraye2021 sema_aa ben zaten Erzurum da doğum düşünüyordum sizinle konuşmuştuk, doktor ile tanışmaya geldim ve bu hafta bebek karında çok sertleşiyordu dinlenme rağmen. Oynayınca pek az yumusuyordu yine sertleşiyordu.
1mercimek_annesi Seda9507 muayene değil tahlil ücreti kadın doğumda 40 tl benim Hümeyra hanım tahlil istedi hepsi 320 tuttu
mzeak7 Piraye2021 ben de öğretmen olduğum halde öğretmenevi aklıma gelmedi😅malum hiç yer bulamadığımız için🙃bizi de haberdar edin gelişmelerden.dualarımız sizinle inşallah herşey yoluna girecek bugünleri tebessümle hatırlayacaksınız🥰
Piraye2021 mzeak7 yer bulduk öğretmen evinde, tekmis oda biz şimdiden tuttuk. İlk şoku atlattım gibi bebeğimi 1 dk görebildim biraz uzun kalacak ama yeter ki sağlıklı olsun. Dua edin nolur 🥰 Allah sizlere d sağ salim kavuşmak nasip etsin
mzeak7 Piraye2021 çok iyi yer bulmanız😊süreç belki uzun olur ama olsun sağ salim kavuşunca bunların bi önemi kalmayacak🥰Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah🥰ilk şoku atlattıysanız şimdi kendinize iy bakın hep olumlu düşününki sütünüz olsun.bebek güvenli yerde nasıl olsa sadece biraz zaman lazım🥰
Seda9507 Piraye2021 tabiki önemli olan sağlıklı olması. Hemde sizde biraz daha toparlanırsınız Bebeğiniz ile daha iyi ilgilenirsiniz. En erken zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allah. Icinizi rahat tutun ki herşey güzel olsun 🤲🥰
Deniiiza Piraye2021 cok sevindim yer bulmana insallah bebigine dehemen kavusursun.bizi ara ara bilgilendir
eylulsmommm Piraye2021 rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ❤️bir an önce kucağınıza almak nasip olsun.
Piraye2021 Seda9507 teşekkür ederim canım şükür daha iyiyim, bebeğimi gördüm bugün 3 te 😍 henüz toparlamadi minnoşum biraz kalacak dua edin ☺️🤲
Seda9507 Piraye2021 iyi olmanıza sevindim. acele etmeyin bak benimde 1 hafta oldu kuvezde. Ama iyi olduğunu iyiye gittiğini biliyorum. Daha da iyi olacaklar Allahın izni ile.
Piraye2021 Seda9507 erken olunca, beklenmedik olunca inanın çok korktum. Ciğer geliştirici iğneyi bile 1 gece önce vurundu bebeğim. Ama şükürler olsun ki geldik ve farkedildi durumu. Rabbim hepimize güzel kavusmalar nasip etsin. 😍❤️
mzeak7 Piraye2021 benim de öyle olmuştu ilk kızımda 1 gece önce vuruldu ciğer geliştiriciyi.yine de çok faydası oldu.sizinkine de emin olun faydası olmuştur.dediğiniz gibi iyki de gelmişsiniz de farkedildi.yoldaşa Allah korusun anne karnında ani bebek ölümleri olabiliyor.şu an anne karnı ortamında güvende.inşallah koşa zamanda kavuşursunuz.ben şimdi 2. Ye hamileyim.30.haftadayım.bakalım kaça kadar gidecek
Piraye2021 Deniiiza ben daha iyiyim bebeğinden henüz haber almadık saati bekliyoruz gitmek için ☺️ inşallah çok iyidir minnoşum ❤️