Liyuzamom Merveess meme hassasiyeti karnımdaki çizgi meme ucu kararması ve karnımda iğne batar gibi saniyelik bi his
sehrengiz_8 Merveess erken hamilelik belirtisi diye bir şey yok canım kandaki bhcg değerin 1500 üzerine çıktı ise o da zaten 5-6 haftalık gebelik dönemine denk geliyor. En erken kan tahlili ile gebelik öğrenebilir bir de herkesin belirtisi aynı olacak değil herkes belirti de yaşayacak değil özellikle ilk haftalarda asla fark edilmiyor normal adet belirtilerinden. Benim hiçbir belirtim olmamıştı gebeliğin başlangıcında özellikle 8 haftadan sonra mide bulantısı vesaire başladı
Hilalbasak Evet cn merken hamilelik belirtisi 5 den yada 6 dan sonra basliyor bulanti tiksinme EN erkeni ise halsizlik ve adet gecikmesi oluyor genelde🥰🥰
Liyuzamom Merveess ben kendime konduramadım daha 2 aylık evli olunca 🤣 4 gün adetim gecikti arkadaşımla annemin ısrarı üzerine kaset test yapıp öyle öğrenmiştim 🤣
Meltemerve Ben 4 haftalık öğrendim ancak öncesinde anlamıştım. Çünkü ilk hamileligimdeki gibi hapşırinca ve aniden hareket edince karnımin sağ tarafına sancı giriyordu. 🤦🏼♀️ Doktor söyleyince şaşırmadım o yüzden 😅
Merveess Meltemerve cidden bendede Aniden bıse olunca kasık agrım oluyo yarın gıdop ogrenıcem InsaAllah vardır 👶🏻❤️