Merhabalar 20+1 günlük ikiz gebeliğim var. Bugün detaylı ultrasona girdim. Doktor kız ve erkek bebeğin suları fazla dedi. Erkeğin %82 kızın %74 fazlalık var dedi suyunda. 9. Haftada açlık şekerim 111 çıkmıştı. Sonra doktor değiştirdim tüp bebek doktorum 12. Haftadan sonra bakmıyordu. Nisa Hastanesinde Asiye hanıma gidiyorum. İlk muayenemde tahlillerime baktı açlık şekeri fazla dedi. Dahiliye yönlendirdi. Ama üzerine fazla durmadı 2 hafta sonra perinatologta bakınca kararlaştıralım dedi. Ben bu süreçte tekrar verdim 74 çıktı 18. Haftamda. Sevindim. Ama bugün perinatolog suları şekerden dolayı fazla dedi. Bir seferlik düşük çıkmış olabilir ama 9. Haftada 111 çıkmış anormal dedi bu. Dahiliyeye gidip diyet almalısın Asiye hanım ile konuş dedi. Ölçüm için cihaz al dedi. Bende aldım bugün. Karnın gergin baya dedi. Zaten su çokluğundan erkek bebeğe rahat bakamadı. Şekerin erken doğum riskine sebep olduğundan bahsetti. Şuanlık %60-70 olarak 37. Haftadan önce doğum olur görünüyor dedi. Ama tabi şekerin gözetim altına alınırsa vaktinde de doğar dedi. Zaten ikiz gebelik risk grubunda onun da etkisi var dedi. Benim moral sıfırlandı. Durumu böyle olup vaktinde doğuran var mı?