Nazarozcan Arkadaşlar develete giden Hamisler size bir sorum olcak ilk gebeligim ve mecburi devlete gidiyom şuan 33+3haftalik hamileyim ve 2hafta sonra Dr gidcm ozmn 36 haftalık olcaz sizce nstye bağlarmi Dr veya çatı muaynesi yaparmi bilenler cvplsn lütfen 😊🤰
Halime0638 Nazarozcan çatıyı bilmiyorum ama nst doktordan doktora değişiyor ben 29 da baglanmaya başladım seni 36 da baglar herhalde kesin
Elfidaa Nazarozcan bende bugün benzer post açtım. Normal de 31 de falan başlıyorlar sanırım ama benim Dr 34 te almadı nst ye inşallah 36 da alır
Nazarozcan Halime0638 normalde 32de bağlanıyrmus ama bilmiyorum cnm herhalde bağlaması lazım artık devlet hastanesi dinde nsl oluyo bilmiyorum
Nazarozcan Elfidaa bisy anlamdm ben bu Dr lardan daha erken bile alan varmış bklm konturole gidince gorucez
Jeatimo Nazarozcan bende 35+5 de bağlandım ilk nstye Ankara şehire gidiyorum canım normla yani sıkıntı yoksa 35 36dan önce baglamiyolar. Bide hangi hasyrnrye gidiyorsun bilmiyorum ama nst çok kalabalık olabiliyor ilk önce ordan sıra alıp bekleyebilirsin ben öyle yapıyorum işim çabuk halloluyor
Nazarozcan Jeatimo esimin görevi nedeniyle hakkarideyiz cnm burdada özel yok birtane devlet hastanesi var herks buraya geliyor yani bizde hastaneye gidince o haftada olcaz o yüzden merak ediyorum cnm o yüzden nstye girenlere soruyom
Halime0638 Nazarozcan 29 da bağlandım hic bir sorunum da yok ne sanci ne baska bisey evet doktor dedi
Beste0636 Halime0638 randevu aldım MHRS üzerinden 36 hafta sonrası diye 36+4 üm muayene öncesi nst görmek ister mi doktor yoksa muayeneden sonra mı nst çekiliyor ilk defa gitcem bilmiyorum 🤷🏻♀️Ümit Yasemin diye bir hoca