annelinkoo1 Yarın amniyosentez vericem bana dua eder misiniz bebeğimde sorun çıkmasın sonuçları temiz gelsin
Ftsrkn annelinkoo1 Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlansın inşallah. Testi isteme sebebi nedir doktorun
gamzecee annelinkoo1 ahh bende geçecem galiba bu süreçten rabbim seni ve bebeğini korusun ve güzel mutlu sonuçlar alın yaptırdıktan sonra lütfen 2-3 gün dikkat edin 🙏
Funday35 annelinkoo1 Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel sonuçlar güzel haberler alırsınız Allah yavrunu sana bağışlasın 🤲
annelinkoo1 Ftsrkn ikili taramam yüksek riskli çıktı bebeğin kalbinde parlaklık böbreğin birinde genişleme çıktı biraz geç kaldım ama olsun bilmek istiyorum
minik4550 annelinkoo1 kac haftaliksiniz sizin için dua ettik insallah güzel sonuç alırsınız ama sanirim bu ikili testlerde böyle cikabiliyormus üzülmeyin Allah yardımcınız olsun inşallah 🤲
minik4550 annelinkoo1 Amin inşallah ikili test daha erken yapılıyor sizide erken haftada zannetmistim
annelinkoo1 minik4550 evet 12 haftada yaptırdım detaylıyı bekledim orda da sorunlar çıkınca yaptırmak istedim
minik4550 annelinkoo1 anladim bende giricem 2 liye rabbim herzaman herseyin en hayırlı olanini nasip etsin inşallah hepimize 🤲