Busra1304 39 haftaya giriş yaptık bebiş gelmediği için bir hafta daha bekleyelim eğer gelmezse suni sancı verelim dedi kızlar korkuyorum 😢
Humeyrakrtl64 Busra1304 Korkma canim bn iki kere suni sanciyla dogum yaptim daha 17 gun oldu ne olup bittigini anlamadan aliyosun kucagina bebegini hic korkma
Ilkalp1 Busra1304 sağlıcakla al kucağına ınsaallah. Ben de suni sancı ile doğum yaptım acilmanin daha hızlı ilerlediğini söylüyor herkes
Arfe Busra1304 39+1 olduk benımde sunı sancı ıle baslatalım dedı doktor ama korkuyorum bebıs kanala ınmıss 2 cm acıklık var dedı ama korkuyorum
Fatma42fatma Yarın bana da suni sancı verecek doktor 36+4 günlük bebeğim 2500 kilosu, suyu çok az kaldığı için alalım dedi doktor, hem suni den korkuyorum, hem bebeğime bişey olursa diye 😔
Ilkalp1 Busra1304 ben yaşadığım kadarını anlatayim size. Bir tane kadın 6 cm açılması vardı ama ilerlemiyordu saatler geçmişti aradan onu sezaryen e aldılar mesela. Sanırım bebek de sıkıntıya düşmemesi adına bazi durumlarda alıyorlar diye biliyorum.