Sedna Kızlar selam, hastane için iki gün önce gidip oysho ve dagiye baktım. Alacaklarım vardı ama gidince bazılarının kumaşını beğenmedim bazılarının bedeni yoktu 🌾 ben de h&m gidip tişort gecelik tarzı bir tane gecelik aldım. Hamileler için yapılmış lohusa ürünlerini istemiyorum, çünkü çok uzun süre kullanmayacağım ve tarzım değil. Bana penye ve likralı hem sabahlık hem pijama takımı alabileceğim bir yer önerin lütfen. Çok az zamanım kaldı artık almam lazım ve görüp alabileceğim mağazası olan bir yer olmalı. ✌🏼
SaniyeBektaYazc Sedna geçen english home da gördüm gecelikli sabahlıklı penye çok şirin görünüyordu sonrada giyebilirsin
Twity82 Sedna ben marka olarak feyza marka pijama takımı aldım.altı cepli üstüde 3 düğmeli..lohusa takımlarından bende almadım..ben çok beğendim iki takım aldım hasyanede yeter.
Ayb Ben de aynı düşünüyorum aynı yerlere bakmışız. Zara home, suwen ve hayyshope bir bakın isterseniz bir de. Ben suwenden çiçekli 2 sabahlık aldım bir de pentiden bir gömlek gecelik şimdilik osyodan düşünüyorum bir iki düz bişeyler
Ozgeuzun Bende suwen'den iki pijama takımı bir sabahlık aldım. Hamile pijamasi istemedim bir beden büyük aldığında ilerde de kullanabilirsin ben memnunum sadece önünün emzirmeye uygun olduğuna emin ol :)))
HandeUzunerOzel Sedna bende aynı şeyden muzdariptim. Lohusa gecelik ve pijama takımları gerçekten çok fena🙈pijama takımını kom’dan aldım. Hemde çok uygun fiyata
HandeUzunerOzel hafsa2020 indirim dönemiydi tesadüf 2 hafta kadar önce 65 lira gibi bir fiyata aldım. hala devam ediyomu bilmiyorum.
HandeUzunerOzel hafsa2020 hı ama aldığım pijama takımı lohusa takımı değil. Normal beli lastikli penye bir beden büyük takım