minimik Güzel anneler 13 haftalik hamisim 12 de doktora gittik rahimde daha önce olmayan bir miyom goruldu ve 4 cm doktor suan riski yok ama takip etmemiz gerekli dedi miyomu olan vr mı doktorunuz bu konuda ne diyor
CeydaAyaz minimik bızım bı akrabada var canım. Korkutmak gıbı olmasın onunkı bebekle bırlıkte buyuyor 25 haftalık suan 13 cm oldu dıyordu. Takıp edılmesı gereken bı konu kesınlıkle Allah yardımcın olsun ınsallah fazla buyumez.
Duygu minimik bendede polip çıktı rahimde et üç dört cm kadar kanama olunca doktora gittim öyle ortaya çıktı şuan bekliyoruz 32+4 olduk inş erken doğuma sebep olmaz sizede geçmiş olsun🙏
minimik CeydaAyaz inşallah büyümez doktor riskli degil suan ama takip etcez dedi o korkutmadi ama netten okuduklarim korkuttu. 😖
CeydaAyaz minimik Allah yardımcın olsun canım bendede kist vardı bebek buyudukce kayboldu. Miyom oyle degılmıs akrabanın bebegın gelısımıne gore onceden dogum olabılırmıs dıyordu.
minimik CeydaAyaz kistte var küçük ama doktor o bebegi beslemek icin olusmus demisti 4. Aydan sonra yok olur kendiliginden dedi kistler hormonsal olarak olusabilirmis miyom icin nette hep kotu seyler yaziyor Rabbim korusun evlatlarimizi insallah
Esraeker Bende ilk 3haftalıkken öğrendiğimde 4cm di şuan 15 haftayız 6cm olmuş ama doktor hiç bir sorun yok bebeğede zararı yok Doğuma kadar büyüyebilir bu seni korkutmasın demişti sezeryan olursa eğer duruma göre tabi onu da alırız dedi
minimik Esraeker insallah buyumez canim artik yerlesim yeri onemliymis sanirim yerlesim yeri bebege zarar vermiyorsa onemli degilmis insallah ben 8 haftalikken gittigimde yoktu 12 de 4 cm deyince 1 ayda 4 cm buyumus ondan baya korktum riskli degil deyince rahatladim Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi
CeydaAyaz minimik Rabbım yardımcın olsun saglıkla gelsın canım sende arastırıp ıcını karartma ıyıce bebege bı zararı yoksa sorun olmaz dogumda onu da alırlar senden.
minimik Duygu Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi insallah sagol canim cvp icin Allah razi olsun