MerveNur- Kızlar geçen burda bi post vardı çilek ten bahsediyolardı her gün yiyorum falan diye marketlerde var mı ya ben hiç görmedim?
MerveNur- Bebekoo şükür benimki can çekmesi değil öylesine tatlı falan yaparım diye varsa aldırıcam eşime 😂
Suzanne MerveNur- aynen valla birdahaki hamileliğimi nisan Mayıs ayına denk getiricem en sevdiğim meyveler o sezonda :))
Halime0638 MerveNur- kız pazarda gördüm anlık canım istedi bu sordum kilosu 40tl dedim bismillah canim manim istemedi fiyatı duyunca zamani degil sanirim çünkü bi ara ben 10tl ye görüyordum markette simdi kac tl olmus
MerveNur- Halime0638 evet ya pahalıymış eşim de almış marketten sağ olsun ama bi paket 25 TL falan ☹️
Halime0638 MerveNur- 😂😂😂 benimki anlık heves oluyor genelde o yüzden aldirmadim alacaktı dedim sacmalama bude iyi degildi kipkirmizi olsaydi 😂😂 verebilirdim belki ama soluktu
MerveNur- Halime0638 aynen ben de hep öyleyim maymun iştahlı derler ya hani 😂😂 görsem boşver derdim 😂
Esrabozkurtt MerveNur- artık nerdeyse tüm marketlerde var Yunus Migros bildirici gibi ama güvendiğiniz bi manav varsa oradan alın daha taze oluyor manav meyvesi 🍓🍓