Kahveli kckelf123 benimde 2 3 gün oncesi canim. Daha önce de var birliktelik ama o zaman tutmuş olsa zaten çıkardı şimdiye. Regliden 2 3 önce yani (döngünün 26.gunu) birde sonrasi var iki gun ust üste (döngünün 29. Ve 30 u)oldu birde. Normalde bu kadar gecikmem olmaz benim düzenlidir reglim Bu ay sadece ben oglumu emzirmeyi bıraktım acaba onun etkisimi onu da hic bilmiyorum 😔
kckelf123 Kahveli ayy oladabilir vallahi adete yakında rahim açılıyormuş kız bebeğin de varmış korunsaydın ya 😅 isteyerek mi oldu
GamzeAkdgn Slakiprtci mutlaka test yaptır canimm benim bilip ona göre dikkat edersin , 11 gün gecikme az degil , ben 3 gün gecikmeyle meraktan yakmıştım silik çıkmıştı , iki gün sonra tekrar yaptığımda net çizgi çıkmıştı hadi hayırlı haberler insallah 💜💜💜
Azra_Mom Slakiprtci önce idrar testi yapın idrar testleri çok güvenilir şu kaset testler yok mu benim betam 6 iken çift çizgiyi gördüm silik bile olsa çok düşük bir değerdi doktor kanda bile emin olamadı hamile olup olmadığımdan o derece yani 5 üstü hamile benim değer 6 çıktı erkenden öğrenmeme doktor bile şaştı bu eczanedeki 5 tllik test çıkardı yani orda görmeden kanı verip beklemeyin bence kanı beklemek zor uzun sürüyor idrar testi 5 dk
Slakiprtci Azra_Mom ben erken gebelik testi aldım 7 hafta önce negatif çıktı yarin kan mı idrar testi mi yapıyım sence
Azra_Mom Slakiprtci bence idrar yapın dediğim gibi çok yeni olsa bile çıkıyor kan vermek daha yıpratıcı geliyor bana 2 saat onu beklemek ama idrar çok kolay evde 5 dk orda çift çizgiyi gördükten sonra zaten kanı seve seve beklersin
dermus Slakiprtci ben araliklarla 3 kere yaptim ve sonunda pozitifi gordum. 18 gun gecikince pozitifi gordum ben.
Kahveli dermus 18 gün nasıl yani. Benimde 11 gün gecikmem var hep bi umut bekliyorum Peki 18.gun idrarda silik miydi? Degeriniz kac çıktı merak ediyorum. O sürede belirti olmus muydu falan
Slakiprtci dermus canım benım de 12 gün geçti bakalım hayırlısı inşallah hamileyimdir yarn gidip baktıracam kandan