Deryaerbil Bebişim 17 günlük fakat geceleri sürekli ahlıyor ve uyumuyor . Doktor biogaila damlası ve sap simlex verdi. Sizlerde durumlar nasıl bebeklerinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz
Eymen72 Deryaerbil ikisinide kullanıyorum ama bir faydasini görmedim. Kolik bebeğim yüzünden bnde kolik oldum bnmde gazım oldu 7.24 oturuyorum süt ver gaz cikar uyut 5 dk sonra kalkr yine süt ver uyut gaz cikar otura otura hem gazım oldu hm kabız oldum 🙊
MuhendisHanim Deryaerbil Merhabalar.. Aynı gün doğum yapmışız. Postunuzu gördüm. Kolikliği ne durumda bebeğinizin geçti mi?
Gecegunesi Genelde doktorlar anlaşmalı olduğu markaların gaz damlasını veriyor ve pek etkili olmuyor , nurse harvey’s markasını öneririm çok çok faydasını gördüm tabi eğer derdi gazsa…
Kubra_salar Deryaerbil canım ben güzelce masajla gazını çıkartmaya çalışıyordum YouTube de var video zeytinyağı masaj ikisinide deneyebilirsin ben etkisini gördüm Allah yardımcınız olsun 🤗
Deryaerbil Kubra_salar kaç aylık bebeğiniz acaba ? Ayy üstünü çıkartırken bile ağlıyor masaj fa kıyametleri koptir heralde
MuhendisHanim Deryaerbil Çok çok geçmiş olsun. Siz mi yatıyorsunuz bebek mi? Aşı yaptırmış mıydınız? Nasılsınız?
Deryaerbil MuhendisHanim aşı yaptırdık ben hafif atlattım bebekle birlikteyiz antibiyotik tedavi uyguluyorlar
MuhendisHanim Deryaerbil Şükürler olsun. Onda belirti var mı? Bebek atlatıyor mu Allah Allah.. Çok çok geçmiş olsun.