Asminim77 Drya55 kesinlikle öyle canım benim. Maksat emin olmak ya birşeyler alıyor insan çünkü bir hevesle. Yoksa canları sağolsun 💙💗
Asminim77 Sinemmmonurr bacak arası net olsa aslında az çok belli olur canım ❤️O yüzden tahmin edemedim şimdi 🤔 İnşallah gönlünüze göre olur
blueberyy00 Asminim77 pipi sanirm aynisi benim arkadaşımda başina geldi kesin kız demişler parti felanda yaptı hatta sonra doktor değiştirdi bı baktilar ki çocuğun pipisi var 😂😂
mucizebebek2010 Asminim77 Bazıları çok büyük o yüzden kordon olabilir dedi bende hep ikilemde kaldım bakalım bi dahaki sefer sorucam yine hayırlısı olsun hakkımızda 😊
blueberyy00 Asminim77 yaa nasıl bir şok olmuştur size birde alıştıriyor insan kendini iyce tuhaf oluyor sonra
Annekuzusu_0 Asminim77 https://resimyukle.io/r/lcYV6sMXYn Kızlar bizede bakabilirmisiniz doktor erkek dedi pipimi bu
Somerkadir4 Asminim77 resim bacak arası çekimi mi bende pipi dicem ama püskülü var bunun tam pipi diyesim yok pozisyon bacak arası ise pipi olma olasılığı yüksek evet
Annekuzusu_0 Somerkadir4 ay inşallah ya ben zaten en başından beri erkek görüyodum rüyamda erkek hissediyodum dualarım kabul oldu❤️
Bir_abla Rumik canım kız da olabilri erkek de ve uzman dr ler bile yanılabilr 😅 bana korodn gibi geldi ama kesin dşyemem tabiki ama bence başka bi dr daha gösrsün çünkü bize 30. Haftada uzman dr pipi fotosu verdi ama bebişimiz kız 👧