Asminim77 Kızlar 16. Haftamda başından beri kontrolüne gittiğim doktorum yüzde yüz kız dedi. Memnun kalmadığım için doktorumu değiştirdim 19. Haftamda. Kontrol amaçlı gittim ve cinsiyetine yine de siz de bakar mısınız dedim artık sizle devam edeceğim dedim. Açtığı gibi bu erkek dedi. Emin olmak için 10 dakikadan fazla baktı ve yüzde yüz erkek dedi buda pipisi dedi. O pipi mi şimdi. Detaylı ultrason 22 haftamda gideceğim yine orada da soracağım ama belki cinsiyeti erkek olan anneler görüntüden anlarlar. Erkek mi sizce? Bir haftadır soracağım fotoğraf yüklemeyi yeni öğrenince anca sorabildim. Karnımdakini ne diye seveceğimizi şaşırdık 🤦♀️https://resimyukle.io/r/Uux5TRVBnk content_copy
Asminim77 gokcekilic kıza tam alışmıştım ya ondan 😂 canı sağolsun cinsiyet sadece meraktan ve birşeyler almak istediğimizden 🤰🏻🤭
Drya55 Valla bana 14. Haftada kesin erkek dedi 17 de bir daha gittim hala erkek alışveriş yapabilirsiniz dedi çoğu şeyi bitti zaten kesin konuşunca güvendik bizde daha değişmez herhalde 😊
Asminim77 Drya55 inşallah canım ama zannetmiyorum 17. Hafta da bebek baya belli eder kendini ya. Ama sana da gösterdi mi bacak arasını baksaydın yine de genelde o çıkıntıyı gösteriyorlar. Hakkımızda hayırlısı olsun kuzum
Asminim77 Tostosunannesiii biraz zor gördük az kalsın kız diye pembelere bürüyecektik çocuğu 😂 allahtan gösterdi bu sefer kendini kız diye biliyorduk yüzde yüz dedikleri için 🤦♀️
Beyazguvercin2 Asminim77 nasıl yani kuzu kız dediğinde bacak arasına bakmadan mı söylemiş ki bu kadar çok yanılmış ya
Asminim77 Beyazguvercin2 bilmiyorum canım aslında bende görememiştim bir çıkıntı gerçekten gözükmüyordu.bacak arasıda öyle kapalı değildi yani anlamadım ki 🤷🏼♀️
Tostosunannesiii Asminim77 valla benım oğlan hep gösterdi pipisini 😄 hiç saklamadı kendını 🤭🤭 senınkı az nazlıymıstı aynen pembeleyecekmiştin az kalsın
Drya55 Asminim77 amin canım benim inşallah gösterdi ama ben anlamadım pek eşim ben gördüm erkek diyor benim için farketmez kız erkek sağlıklısı olsun hepimiz için
Ruk Asminim77 sizin 16. Haftanızda mı kesin kız dediler? Ben de 16+2 de gittiğimde yüzde 99 kız dedi. Ama içimden bi ses güvenmemem gerektigini söylüyor😂😂