yagmurrrduru Merhaba aranızda ikili test yaptıran varmi yaptırmak sartmi devlet hastanesi yapıyor mu acaba Avrupa tarafında oturuyoruz bilgi verirseniz sevinirim 🙂
Mltmsncn yagmurrrduru ben çapada yaptırdım perinatolojiye bizzat gidip ultrason resmini gösteriyosun haftan tutyosa hemen randevu veriyolar.
Duruduru2021 Çoğu devlet hastanesi covid nedeniyle yapmadığını söyledi. Bezmialem de yapacaklarını söylediler cuma gideceğim.
yagmurrrduru Mltmsncn 13 +1 bugun kontrolum vardi doktor soyledi bu haftalarda yaptırmak gerekliymis özelde 250 TL ikili test devlette yapıyormuş ondan bilgi alayım dedim
Duruduru2021 yagmurrrduru muayene ücretsiz test ücretli ama ne kdar olduğunu söylemediler cuma gideceğim isterseniz yazarım size de
designermom yagmurrrduru canım ikili testi Mehmet Serdar kütük yapıyor perinatolog normalde muayenesi 250₺ Prof olduğu icin ikili test ise 300₺ ama ikili test yapılacağı zaman muayene ücreti ödemektesin dediler bana geçen hafta aldım ben de fiyatı pazartesi benim de ikili testim
designermom Duruduru2021 canım ikili testi Mehmet Serdar kütük yapıyor perinatolog normalde muayenesi 250₺ Prof olduğu icin ikili test ise 300₺ ama ikili test yapılacağı zaman muayene ücreti ödemektesin dediler bana geçen hafta aldım ben de fiyatı pazartesi benim de ikili testim
Duruduru2021 yagmurrrduru 10+5 oldu cuma gideceğim sonra randevu verecekler direkt ikili test yapmıyorlarmış
Duruduru2021 designermom bezmialemde mi acaba bu ücretler ? Çağlar beye randevu aldım o yönlendirecekmiş ama net birşey de söylemediler cuma gittiğimde öğreneceğim artık
designermom Duruduru2021 evet canım Bezmialem vatan çağlar bey I de biliyorum o da cok iyi bi doktor ama uzmandı sanırım onun muayeneleri ücretsizdir ama ikili yine aynı ücrettedir
Duruduru2021 Bezmialemde normal doğumda sezaryende 2750 tl imiş bugün sordum. Ama ocaktan sonra zam gelebilirmiş bana çok uygun geldi
designermom Duruduru2021 canım Bu uzman doktorların ben bildiğim kadarıyla provaların değişiyor Mehmet Serdar hoca Prof
Duruduru2021 Uzman yada profesör demedi bilgi veren kısım Haftaya ikili için serdar beye gidicem onada sorarım