66rabis Kızlar merhaba ben çalışıyorum bebeğimi 3 aylıkken işe başlayacağım için bırakmak zorunda kalacağım bizde eşimin arkadaşının annesini düşündük bakması için ama kendi evinde bakabilir anca kadının iyi bakacağından şüphem yok daha öncede bakıcılık yapmış ama içim hiç rahat değil siz neler yaptınız bu konuda
Ocakbebegi 66rabis kendi evinizde baktırıp kamera koydurma şansınız olsa çok iyi olurdu tabi ama güvenilirse yapacak başka bişey yok gibi. İnsanların evine kamera koyduramazsınız. Gün içinde sık sık görüntülü arayabilirsiniz belki
Heather 66rabis evine götürmeye karşıyım ben, kendi evinin işini yaparken bir yandan para kazanıp bir yandan tv karşısında güya çocuk bakıyolar. Bence gelebiliyorsa evinize gelsin yoksa başka alternatif düşünmelisiniz. Benim annem bakıyor,
yildizlardanmrvee Kesinlikle kimseye bırakma, bebeğinin arkadaşının annesine Ya da bir başkasına degil sana ihtiyacı var. Gerekirse işini de bırak ama Çocuğunu bırakma.
Ocakbebegi yildizlardanmrvee işi bırakayım mı diye sormamış. Vicdan yaptırmayın bence boşu boşuna. Herkesin adım adım tırmandığı bir kariyeri bi kalemde silecek imkanı olmayabilir.
Ccgdm yildizlardanmrvee öyle demesi çok kolay ama bu devirde Tek maaş ile geçinmek kolay mı herşey bebeğin geleceği için onlara daha iyi imkan sunmak için.
yildizlardanmrvee 66rabis işin içinde ekonomik sıkıntılar da olsa gerçekten bırakmamalısın kimseye hele ki böyle bir dönem de. İnsan yeri geliyor eşine güvenemiyor. Benim şahsi fikrim bu. Umarım Allah sana ve ailene hayırlı bir kapı açar da bu sıkıntılardan kurtulursun. 🙏
Rabiasaglam Ben de aynı durumdaydım canım kaynanama vermiştim 5 ay çocuk kaynanamın yetiştirme tarzıyla gidiyodu beslenmesi huyları uyku saati o kadar saçmaydıki kaynanamı kötülemiyorum sonuçta 5 çocuk büyütmüş kadın ama bana göre yanlıştı helede beslenme şekli bende bu yüzden işten çıkmak zorunda kaldım kendim büyüttüm kızımı ve o gün bugündür karşıyım bi çocuğa annesinden başka kimse bakmamalı ama mecbur tabi ekonomik durumdan dolayı tabiki saygı duyuyorum
66rabis Çok zor durumdayım karşı komşumu ayarlamıştım gelip evimde bakacaktı ama o da sonradan sıcak bakmamaya başladı 😞