dakpinar- Masalmasal2 crp değerim yüksekken doğum yaptım bebeğime gectı 8 gündür küvezde. Lökositte idrar yolu enfeksiyonu sanırım dimi
eslemsi Masalmasal2 benim hep yuksek kendimi bildim hileli tedavi oluyorum dusuyoe hop tekrarliyoe evet bebegimdede cikti emfeksiyon ama oda trdavi oldu gecti ama ondada arada tekrarliyor simdi yine hamileyim mubtemelen yine enfeksiyonum vr ve bebegime yine gececek
Smsmykla Masalmasal2 merhaba lokesit değeriniz neden yükselmişti çok olmuş ama gorurmusunuz bilmem. Benim de biraz yuksekte sorun oldu mu
Masalmasal2 dakpinar- evet maalesef en başından beri yüksek çıkıyor benimde. İlaç kullanıyorum geçiyor sonra tekrar ediyor. Haftaya doğumum var.
kuzeymomsss dakpinar- öncelikle çok geçmiş olsun umarım bebeğinizi en kısa sürede sağlıkla kavuşursunuz🤲🏻 bende 19 haftalık hamileyim, lökosit değerim düşük çıktı doktoruma attım daha yazmadı onun bir zararı olur mu acaba ilk gebeliğim ve hiç bir bilgim yok 😕
dakpinar- Masalmasal2 Allah yardımcınız olsun canım benim inşallah sağ salim kavuşursunuz bebegınıze ❤️❤️
NmBb kuzeymomsss benimde hep lökosit eritrosit yüksek çıkıyor. Bıktım artık üstelik fitil antibiyotik falan kullanmama rağmen
kuzeymomsss dakpinar- ah bu annelik gerçekten her anı zormuş 😔 tekrardan çok geçmiş olsun dua edeceğim bebeğiniz için ismi neydi 🌸
kuzeymomsss dakpinar- Fatiha suresi, mülk suresi, ayetel kürsi okudum kuzum rabbim bebeğine şifa versin en kısa zamanda kavuşun inşallah 🤲🏻🌸
kuzeymomsss NmBb ya bana da doktorum değil burada tahlilleri paylaştım bir yoğun bakım hemşiresi arkadaş dedi doktoruma attım daha cevapta vermedi
kuzeymomsss NmBb canım ben ondan hiç anlamıyorum kii ama profilime girip en son podyuma bakabilirsin orda değerlerimi paylaşmıştım bir hemşire arkadaş cevap vermişti