UmutsuzPolyanna Marketlerde normal buzdolabı poşetlerini olduğu reyonda bulabilirsin canım kilitli veya fermuarlı poşet olarak değişiyor adı markasına göre eusl
meltemabras eusl ambalajcılardan aldı annem , istediğin boyu al ben paket paket yaptım çok rahat ettim
dilek6 eusl canm fırsatın varsa bugün A101 git çünkü kloprast standı var arkadaşım aradı kilitli poşetlerden aldım bide fermuarlı çoook uyguna geldi ve boyutuda güzel nette faln bazı marketlerde aşırı pahalı şuan A101 de indirimde
Black-34 eusl Ben doğum için vereceklerimi normal buzdolabı poşete koydum diğerleri çantada direkt eşim onu verir bebek için :) bay şeyler sığdı içine kalın yeleği hastanene çıkışı çorabı tacı vs onları vereceğim direkt yoksa çok karışık oluyor
dilek6 eusl aynen dün aldım ben ekmek almaya giderken fark ettim gene baya kalmış bi stand gelmişti sordum bütün şehirlerde var dedi arkadaşım da aldı bugün ben söyleyince desenli olanlarda var 🥰
lunam Ben geçen hafta a101den almıştım, dün yine girdim a101e vardı hala. Siz de bakın derim. Aynı poşet migrosta nerdeyse 2 katı fiyatı.
cahillesohbetikestim eusl ambalajcıdan büyük boy kilitli poşet aldırdım annemlere 8 li yetti de arttı bile bana 🥳