Sareminnn Fulyaaa1 peki suan ne durumdasınız benim bulumdıgım hafta 7 ama benim hesabıma göre 5haftalık
Sareminnn Peki nasıl oldu sonradan bebeğinizi görebildinizmi suan bende bebek oldugum haftadan küçük gözüküyorda
Fulyaaa1 Sareminnn son adete göre 28+5 olmam lazım ama 27+5 m en başından beri böyleyiz düzeltmedi doktorumuz
Mucizemannesi21 Sareminnn bebegim simdilik iyi haftasiyla uyumlu adete göre 31 haftalik olmasi gerekiyo ama ultrasonda 30 haftalık bi sıkıntı yok gelisimi boyu kilosu iyi dedi doktor
Sareminnn ruveyda98 benimde 7haftalık olması gerekirken beş haftalık gözüküyo benim hesabıma görede bes haftalık olması gerek ama korkuyorum
ruveyda98 Sareminnn ben altı haftalık kalp atışını duyarım diye gittim kese gözüktü sadece 4 haftalık çıktı brbek yoktu. 2 hafta sonra tekrar gittim ve alttan muayene ile kalp atışını duydum şükür
Sareminnn Mucizemannesi21 inşallah benimde olumlu sonuclanız saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Rabbim
Mucizemannesi21 Sareminnn amin tesekkur ederim endiselenmeyin insallah bebeginizi en yakin zamanda görür kalp atıslarını duyarsınız.