_ipekkkkk Evlimuylu Doktor normal dediyse normaldir canım🌸 Ben 32+0 de gittim 1990 grdı şuan 33+4 olduk Kilo çokta önemli değil sağlığı iyi olsunda 🌸
Limonveannesii Evlimuylu bizde tam 34 haftalık olduk karın çevresi bizimde 2 hafta geriden geliyor yakın takipteyim arayı açmaması lazım dedi doktorum gelişiyor ama haftasını yakalayamıyor bir türlü ama birazda genetik olduğunu düşünüyorum çünkü bende babası da minyonuz zaten gelişim durursa doğuma alırım dedi şuan 2100 gr ama gene de geride dedi. Önemli olan kan akışı ve az da olsa gelişim sağlaması
Sakinem212 Evlimuylu kilosu düşük malesef benimde öyle 33 haftalık gittm 1800 çıktı 32 ile uyumlu dedi bir hafta geriledi bu haftalarda 2000 ve üzeri olması gerekirmiş yemekle Alakası yok herşeyi yiypeum ben alıyorum bebiş almıyor sanırım ufak tefek bişey olarak yine.
Melek141120 Canım bizim de karın çevresi geride çok şükür geriliği azalıyor tamamen beslenmemi değiştirdim sende öyle yap protein beslenmen lazım. Ben hiç karbonhidrat almıyorum. Her gün 3 yumurta yiyorum falan
Omerhuma bende bugun kontlrden geldim 33 haftlgz, 2250 gram dedi doktr, 30. hafta da gittimde 1350gram demsti bir hafta geriden geliyo demsti doktr, bugunse guzel seyler soyledi gelisimi gayet iyi geriden felan gelmiyor dedi cok sevndim 💐