Nebyaa Aranızda tatlı sevmemesine rağmen sırf bebeği hissetmek için çikolata yiyen psikopatlar var mı? 🤣🤣 çok saçma ya araştırmadım hiç neden çikolata yiyince oynuyor acaba 🤔🤣
ruveyda98 Nebyaa bebeklerin de tat alma duyusu var çünkü.. Çikolata yediğimiz zaman vs tatlı şeyler gerçekten harekete geçiyorlar
MerveNur- Nebyaa o sanırım tattan değil de vucuttaki bazı şeyleri harekete geçirdiği için bebek de hareketleniyor gibi bi açıklaması vardı 😂
rengarenkduduv Nebyaa Kızım normal bir bebek değil o zaman çikolataya anası gibi asla tepki vermez😂 Ben ve eşim çikolata, tatlı hiç sevmeyiz yani yıl olsun yemeyeli aramayız asla bebekte aynı şekilde ez kaza yediğimde hiçççç tepki göstermiyor😂
Esmanurr3 Aslında sadece çikolata değil tatlı şekeri aniden yükselten şeyler enerji patlaması oluyo hareketleniyo ister istemez
Esmanurr3 Nebyaa rahatsız olmak demeyelim de işte çikolataya vs alışıyolsr o yüzden çok yemesini istemediğimiz şeyleri yememek lazım bn kızımda cips yemedim çikolata çok yedim cips pek yemez ama çikolata çok sever ona göre sadece hamilelik değil emzirmeye de aynı şekilde dikkat etmek lazım yediklerimize
Seferii Doktor kontrolünde bebek hareket etmediği zaman doktorum cikolata yememi öneriyor adrenalin salgıladığından harekete geçiyor 😊
HollyMolly Ya çok garip ama hamileliğimin basından beri sarımsaklı yoğurtlu mantı yiyince benim oğlan deliriyor içeride😬 kaç gündür çok hareket etmiyordu az önce ayıptır söylemesi mantı yedim içeride parti var şu an 🎊🎉