Nebyaa Dmllale gaz sıkışması olduğunda gazın da oluyor. Ama dün benim ağzım yoktu ve oynadı senin de gazın yok ve oynuyorsa bebektir sen büyük ihtimalle hissetmiş ama anlamamissindir
dml33 Dmllale ilkte 23de hissettm bn bi ara doğuma kadar hissetmicm sandim😄2.ye hamileym 3 4 gündür dokunma gibi hafif hissediyorm sola yatinca bide özellikle meyve falan yiyince
Dmllale dml33 😅 cinsiyetü neydi canım benim erkek erkekler daha erken hissedilir diyorlar daha da stres oluyorum benim ilk bebeğim
kubra44 Dmllale erkek olacak hayırlıyısyla 😊bugün de biri beni korkuttu biraz niye hissetmedin şimdiye kadar hissetmen lazımdı küçük değil artık falan dedi iyice tedirgin oldum
Dmllale raskolnikov_ inşAllah canım böyle yorumlar okuyunca içim ferahlıyor🤲🥰 cinsiyeti neydi peki bebeğinizin benim erkek erkekler daha erken hissedilir diyorlar dahada stres oluyorum.
raskolnikov_ Dmllale benmde erkekti canım.cok gec hisssettim ve cok ta zayıftım ona ragmen gev hissettim hiç can sıkma yakında hissedersin
Minikkusummmm Dmllale bende 19+5 ve hissetmiyorum çok panik oldum bi iki gündür neden hiç bişi hssetmyrm diye benm kontrolüme de daha çok var.. Bu arada bebeğim erkek.
pppnar456 Dmllale bende o haftalarda hissetmedim bebeğim de erkek 22 de hissetmeye başlamıştım ben yavaştan
Dmllale pppnar456 ohh sonunda erkek bebek annesi geç hissetmiş içim rahatladı canım Allah razı olsun🤲🥰