Deletedmom_85 Kızlar ben kontrol gitmeyi düşünüyorum genel kontroller. Yumurtalık rezervi rahim kontrolü vs bakılıyor biliyorum bunları. Doktor tiroidinize de baktı mı? Bakılması gerekiyor diyor İnternet ki kadın doğum doktoru banu çiftçi. Eğer az yada çok çalışıyorsa riskli gebe kalmak önce tedavi diyordu??? Baktırdınız mı siz?
sedamom00 Deletedmom_85 ben 3 doktora da gittim 2 si alttan muane etti diğeri sadece ultrason dan baktı Altan muane daha iyi kontrol ediyor
Diloss_14 Deletedmom_85 bana baktı planlı gebelik düşünüyorum demişti bakmıştı troid cıkmadı 3 ay sonra hamile kaldığımda tsh 24 çıktı çok yüksek yani doktor da şok olmustu genelde hamilelikte çıkıyormuş zaten
BusraAltin Deletedmom_85 regl 2. veya 3. gunu gidiyorsun tum kan degerlerine bakiyor Esininde dr gitmesini isteyecek sperm kalitesi vs. Kanda hormondan, prolaktinden tut tsh( tiroit) kadar herseye bakiliyor. Sonra ultrason bakti ustten.
Deletedmom_85 dml33 alla alla ben doktora desem bakılması gerekiyormuş bana sen doktor musun der ne yapsam bilemedim
Hamisssss Deletedmom_85 daha önce doktor tiroidlerine bakılmasında yarar var dedi ama baktıramadım ona da baksak olur mu desen bişey demez heralde ya, ben plansız hamile kaldım erkende fark ettim ama doktorum bende hemen bakmıştı troid falan hepsine
babycom456 Canım bende gebelik öncesi gittim hamile kalmak istiyorum değerlerime bakılmasını istiyorum dedım herseyıme baktılar adetin 3. Günü gittim hormonlara vs baktılar b12 düşük cıktı tiroidim vardı zaten ama yınede yuksek cıktı ilacımın dozunu arttırdı vs bu şekilde oldu yani
minik_kuzumm Ben 11 hün önce sağlıksız gebelikten dolayı kürtaj oldum. Doktor benden de bu kan değerlerimi istedi. Ama adetli değilken verdim.