MslAknn Kızlar ben kızımda 20 kılo aldm 2970 dogdu suan ogluma hamıleym 34 hafta 9 kılo aldım herkes bebegın tombıs dogcak dıyor bu dıgrumu sızce 🥰😇
ftmnr_drgt MslAknn Merhaba 30+1iz kızımla bende 60 ilr hamile kaldım şuan 65 im 5.ayda 62 oldum 6.ayda 64 şuan 7.aydayım 65 im ,minik kizim kilo aliyor buda iyi beslendiği icin demisti birde boyu uzun gidiyor haftamıza göre 1 hafta öndeyiz bizde 🙏
Seher4345 MslAknn aynen ve ben başlarda çok yedim bünyem kilo almaya müsait değil buna rağmen bebeğim iki hafta önden gidiyordu doktor dikkat etmemi söyledi iki hafta diyet yaptım aldığım 3kilonun 1 kilosuda gitti 😂
Mihrimahinannesi Seher4345 bende öyleydim ama değilmişim meğerse 😂 14 kg aldım aşırı iştahım açıldı ama duramıyorum çok fazla yiyorum 🙈
Seher4345 Mihrimahinannesi ya bende almak istiyorum aslında ama alamadım sonra uğraşmıyorum bende çok yiyorum ama çok çok aşırıya kaçarsam acayip rahatsız oluyorum 😂
Mihrimahinannesi Seher4345 boşver sen yeme böyle çok iyisin doğum yapsam da zayıflasam diye bakıyorum valla 🤭