minikbebegim19 Ay o kadar sabredemiyorum ki ona çekmece ayırdım 28 haftayım Yıkasam tozlanır mı ki of sabırsızlıkla ütülemeyi yıkamayı bekliyorum
sessiz_oyuncu minikbebegim19 ben o haftada yıkadım ütüledim yerleştirdim. Yıkayıp ütüleyebilirsin dolapta niye tozlansın 😊
Tugcevemercimek minikbebegim19 bence yıkayabilirsin son haftalarda zaten ağırlaşıcaksıj şimdiden yap ütüle kafan rahat olsun
Mimik minikbebegim19 yika yika😁😁😁 Hem deterjan kokusu falan da ucar, daha iyo olur… Hastane cantani hazirlaaaa… Boyle heyecanliyken tadini cikar🥰🥰🥰 Ben de 30. Haftamda yikamaya basladim… Kiyafetlerini asmak oladar garipti ki😅 hersey bit gibi… 😆😆😆
diamond2635 minikbebegim19 ben 23 haftadan beri erken doğum riskiyle yatıyorum o dönem annem gelmişti 25 te yıkadı ütüledi hepsini.29 da odası geldi dolabına koydum.33 teyiz tertemiz duruyor😁
hankayaa123 Bence yıkayabilirsin tozlanmaz niye tozlandın ki he için rahat etmiyosa tozlanır vs diye yıka ütüle küçük hurçlara koy daha sonra doğum yaklaşınca alır çekmeceye koyarsın
iremcannn1907 minikbebegim19 yıka canım tozlanmıyor benim 29dan beri hazır 39dayım. Hatta işlerin bitmiş oluyor kafa rahat daha iyi 😂
PrensesFiona minikbebegim19 başla tabi kız ben 28 da başladım şuan 31 deyim iyiki yapmışım diyorum git gide şişiyorum nefes nefese kalıyorum.
Milam_34 minikbebegim19 ben 27 haftadayim 2 makine yıkadım kuruyor malum hava soğuk kuruması kaç gün sürüyor sonra bir makine daha yıkarım.. Ardından ütüleme katlama şimdi bile agirlastim son zamana bırakamam açıkçası.Bebegimin işler bitince bavul hazırlarım sonra subat mart boş kalmak istiyorum 🙏