Iambet Tecrübeli anneler merhabalar, hastane çantası için nasıl biberon ve süt sağma makinesi almalıyım? Önerilerinizi rica ediyorum, teşekkür ederim.
esmer3 Iambet ben ikisini de almadım kendimi psikolojik olarak şartlamamak için lazım olursa lansinoh düşünüyorum
zynpada Iambet ben ikisini de almadım canım doktorum gerek olmadığını söyledi. Gerekirse zaten hastaneden karşılıyorlarmış
Aylin_16 Iambet ben ilkinde almıştım çok pişman oldum sütüm bi hafta gelmedi hastanede basladık mama vermeye mama vermek gerekirse bile kaşıkla ya da şırıngayla vermek lazım ben meme reddi yaşadım çok zor bir dönemdi kendime alıştırana kadar mahfoldum ikinci oğlumda hiç kullanmadım oyüzden
Iambet Aaa çok güzel o zaman ben de doktoruma sorayım, almak için acele etmiyeyim duruma göre alırız. Çok sağ olun🙏🏻
zynpada Iambet aynen doktorunuza sorun ona göre alın derim, bu tür pahalı ürünleri gerek olacak mı olmayacak mı bilmeden almak cidden risk :) lazım olursa illa alınır
yarenaygk34 Ben bir tane almıştım chicco anne memesine benzeyen biberon hastanede kullanmadım oğlum 6 gün küvezde kaldı ama sonradan sütümü sağıp veriyordım benim sütüm çoktu mecbur sağıyordum herkes biberona alışır memeyi almaz vs dedi ama dışarda doktor kontrollerine giderken kolaylık oluyordu biberonla sağdığım sütü veriyordum şükür ben de öyle bir sorum olmadı meme reddi vs
semanurcennet yarenaygk34 chicco nun cam olanını mı aldınız yoksa plastik olanı mı ? Bende alacağım da kararsız kaldım linkler misiniz?