Aselllll canım bilmiyorum artık benim ilk gebeliğim de ense kalınlığı çöl fazlaydı 12. Hafta da ve burun kemiği yoktu doğdu hala burun kemiği yok ama bana ne senoryalar ne şeyler yazıldı yaşayabileceğim en güzel anlarımı her gün maf ettiler doğdu yine öyle yok ensesi kalın yok burun kökü basık kulakları düşük genetikçi ye gittik bi kaç sendrom dan bahsetti el kadar bebeğim i dikişlerim iyileşmeden o makineden o makine ye soktuk hiç unutmam hastane de emziriyorum gözlerimden yaşlar dökülüyo bebeğim öyle bi masumlukla bakıyo ki gözlerim in içine o anı hala unutamıyorum sonra kalbinde delik böbrekte büyüme göz kapağında düşüklük ve. Bi tanesi nerdeyse tamamen kapalı gözler ayrık %100 noonan sendromu dedi çıktık 2 ay bekledim 6ay ağladığım yetmedi 2ay da bebeğimle öyle ağladım sonuç temiz çıktı ama ben hiç bir zaman rahat bi anne olamadım hep bi hastalık buldum gelen giden de öyle var mı bir şeyi bilmem ne bilmem ne döndü apalamasını bekledim apaladu yürümesini bekledim yürüdü konuşmasını bekledim hep böyle üzüntüyle geçti psikolojim o kadar bozulduki şimdi 2.ye hamile oldum bilmeden çok korkuyorum 17haftalığım bi sorun çıkar diye her gün ağlayarak geçiyo