Nsabcak Bugün 34+2 olduk kızlar ama iki üç gündür iştahsızım hiç bişey yiyesim yok hep yatsam enerjim çok düşük inanın kendimi hamile gibi hissetmiyorum beden olarak. Bu durumu yaşayan varmı?
ftm27 Nsabcak Bende 34+3 haftamdayım aynı şekilde benimde iştahım kesildi geceleri de hiç uyuyamıyorum aynı zamanda da nefes darlığı yaşıyorum en ufak bir iş tutsam yoruluyorum hemen 😔
Derya2867 Nsabcak 34 haftalık hamileyim aynen bu ara pek iştahım yok gibi sabah da hafif midem bulamıyor midem ağrıyor gibi oluyor enerjim yok kollarıma bacaklarıma ağırlıklar asılı gibi
tosbikveannesii Nsabcak bende tam 34+2 yım canım. Ne iştahım var nede kalkmaya halim hep uyumak istiyorum kalkmak istemiyorum. Yemek yapmak istemiyorum. Boş boş yatmak istiyorum. Geceleri de hiç uyuyamıyorum heryerim uyuşuk gibi oluyo kaç defa uyanıyorum geceleri dalıp dalıp..
Edaeymen Bnde 35 haftalık oldum bu durum bir haftadır bende de var iştahım felan kesildi sürekli kendimi yorgun bitkin uykusuz hissediyorum
Nsabcak Edaeymen niye böyle oluyo anlamıyorum herkesin iştahı açılır bizim kapandı anlamadım valla 🤦♀️🥺
Burcak1 Bende 35. haftamdayım halsizlik iştahsızlık bende de mevcut. Sürekli uyumak, uzanmak istiyorum.
Nsabcak ftm27 bende uyuyamıyorum gündüz uyurdum şimdi oda yok nolacak böyle bilmiyorum valla anlayamadım
ftm27 Nsabcak Gece yatmadan önce bir bardak ılık süt yada bir kase yoğurt iyi geliyor aslında uyku getiriyor
Nsabcak ftm27 içiyorum canım her gece yatmadan önce rutin oldu uykusuzluğuda geçtim alıştım ama bu halim beni rahatsız ediyo artık 🤦♀️
Nsabcak tosbikveannesii seni okadar iyi anlıyorum ki. Okadar aynı şeyleri yaşıyoruz ki ama elden bişey gelmiyor. Doktorada sorsam gayet normal diyecek anlamıyorum valla beynim durdu benim bu hamilelik sürecinde 🤦♀️
tosbikveannesii Nsabcak ben sordum normal dedi 😁 bide ankarada oturyorum sabhtan beri hem üşüme hem halsizlik ay valla bayılacam 😁
Nsabcak tosbikveannesii sen yine Ankaradasın haline şükür beterin beteri var ben şırnaktayım hayırlısıyla doğurmadan memleketime gidebilseydim şiştim daraldım sığamıyorum hiç bi yerlere 😂😂😂
Nsabcak tosbikveannesii eşimin işi nedeniyle burdayız malesef. Eşimin 4. Yılı benim 2. Yılım ama bu sene yazın son çok şükür tayinciyiz 😂 ama memleketim Tokat 😂