Eyluls_mom Kızlar göğüslerim baya şişti hatta elim değince bile canım acıyordu birazda sıvı geliyordu bu gün 14 haftaya girdim göğüslerim baya inmiş 10 gündür de bulantılarım da bitti kötü bişey olabilir mi yarın doktor randevum var ama içim içimi yiyor
litfenama Eyluls_mom kaçıncı haftadasınız? Keşke benim de inse :) uykusuz kaldım dayanamıyorum yatamıyorum :)
sdadcr Normal süreç ilk başlarda göğüs ağrısı ani şişlik oluyor sonradan düzeliyor yavaş yavaş tekrar büyüyor. Bulantı da genellik de ilk 12 hafta olur, onu da geçirdiğin için geçmiştir bulantın
Eyluls_mom sdadcr ilk bir kimyasal gebelik yaşadım hiç adet olmadan bebeğime hamile kaldım o yüzden hep bi korkum var
Eyluls_mom litfenama 14. Haftaya girdim bu gün birden inince endişelendim o kadar şişmişti ki dokununca canım acıyordu
Hesap Eyluls_mom bende 10+3 gunluk hamileyim ve benimde bir anda göğüs acim ve siskinligim indi randevumda ayin sonunda bende endiseliyim
Eyluls_mom Hesap yarın sabah doktor randevum var sorup sana mutlaka haber vericem inşallah kötü bişey yoktur
Eyluls_mom Hesap gittim doktora bebeğime baktık gayet iyiydi bi sorun yoktu cinsiyetini öğrendik kızmış 😍
Eyluls_mom Hesap 3 hafta önce gittiğimde tahmini olduğunu ama 3 hafta sonra gel kesinleşsin dedi bu günde kız dedi emindi ama hani bi ihtimal de olsa 17 haftada yine bakarız ama kız dedi zaten bacak arası boş çok sevindim ya Allah herkese bağışlasın inşallah ❤️😍